Αρχική ΤΕΠΑΚ Το ΤΕΠΑΚ για τον θάνατο του Ουράνιου Ιωαννίδη

Το ΤΕΠΑΚ για τον θάνατο του Ουράνιου Ιωαννίδη

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΤΕΠΑΚ για τον θάνατο του πρώην υπουργού Παιδείας

 

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του Ουράνιου Ιωαννίδη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο Ουράνιος Ιωαννίδης, μέσα από την πολυετή και πολυσχιδή του δράση, αφήνει διακριτό αποτύπωμα στα εκπαιδευτικά, αθλητικά και πολιτικά πράγματα της Κύπρου.

Το Πανεπιστήμιο εκφράζει την εκτίμηση του για την συνεισφορά του αείμνηστου Ουράνιου Ιωαννίδη στην παιδεία του τόπου και για την σημαντική συμβολή που ο ίδιος είχε στην πορεία που οδήγησε στην ίδρυση του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Υπήρξε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού ο οποίος ανακοίνωσε την πρόθεση της Πολιτείας για ίδρυση δεύτερου δημόσιου πανεπιστημίου, ανέθεσε σε ειδική προπαρασκευαστική επιτροπή τη διαμόρφωση ολοκληρωμένης εισήγησης και κατέθεσε το πρώτο νομοσχέδιο στη Βουλή τον Ιανουάριο 2003.     

Αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου μας θα παραστεί στην κηδεία και θα καταθέσει στεφάνι, ενώ οι σημαίες στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου θα κυματίζουν μεσίστιες μέχρι και την ημέρα της κηδείας. 

Προηγούμενο άρθροΑυτοκίνητο «προσγειώθηκε» μέσα σε κατάστημα στη Λεμεσό (εικόνες)
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: Ο ΠΟΥ κήρυξε παγκόσμιο συναγερμό