Αρχική Τελευταία Νέα Το θεμέλιο λίθο για έργα στο Μάτι της Αττικής καταθέτει σήμερα ο...

Το θεμέλιο λίθο για έργα στο Μάτι της Αττικής καταθέτει σήμερα ο ΠτΔ

ΠτΔ – Πρωθυπουργός Ελλάδας Μέγαρο Μαξίμου, Αθήνα, Ελλάδα O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης σε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. // PoR – Prime Minister of Greece Maximos Mansion, Athens, Greece The President of the Republic, Mr Nicos Anastasiades, at a meeting with the Prime Minister of Greece, Mr Kyriakos Mitsotakis.

Τα έργα, θα βοηθήσουν στην ανάπλαση της περιοχής, μετά την καταστροφική πυρκαγιά τον Ιούλιο του 2018, κατά την οποία έχασαν την ζωή τους πέραν των εκατόν ανθρώπων.

Θα προηγηθούν συναντήσεις του προέδρου Αναστασιάδη με την ομόλογό του της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, οι υπουργοί Παιδείας των δύο χωρών θα υπογράψουν διακρατική συμφωνία, για αμοιβαία αναγνώριση τίτλων σπουδών ανώτερης εκπαίδευσης.

Κατά την παρουσία του στην ελληνική πρωτεύουσα, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν οι υπουργοί Οικονομικών και Παιδείας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα, Κυριάκος Κενεβέζος.