Αρχική Τελευταία Νέα Αυτό είναι το τραγούδι της Κύπρου για την φετινή Eurovision

Αυτό είναι το τραγούδι της Κύπρου για την φετινή Eurovision

Ο Andrew Lambrou θα εκπροσωπήσει την Κύπρο μας στον 67ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Λίβερπουλ της Αγγλίας και σήμερα Πέμπτη (2/3) ακούσαμε για πρώτη φορά το τραγούδι που θα ερμηνεύσει!

Το τραγούδι παρουσιάστηκε μέσα από την εκπομπή του ΡΙΚ, «Όμορφη μέρα» και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκε στο κανάλι της PANIK Records.

Ποιος είναι ο Andrew Lambrou

Ο Andrew Lambrou είναι ένας 24χρονος τραγουδοποιός από το Σίδνεϊ και είναι Αυστραλός με ελληνοκυπριακή καταγωγή. Σε ηλικία μόλις πέντε ετών έμαθε να παίζει πιάνο στη μουσική σχολή «AMS». Έπαιρνε συνεχώς μέρος σε διαγωνισμούς φωνητικής και έτσι καλλιέργησε το πάθος του για το τραγούδι. Συνέχισε να παρακολουθεί μαθήματα μουσικής στη σχολή τραγουδιού «LaVoce», με τη βοήθεια του καθηγητή φωνητικής, Marc Villagra.

Μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με διάρκεια 15 δευτερόλεπτα, στην οποία διασκεύασε το «Stay With Me» του Sam Smith, κατέληξε να κοινοποιηθεί σε μια μουσική ιστοσελίδα στην Ισπανία. Αυτό, όπως αναφέρει το aussievision.net, ενέπνευσε τον νεαρό τραγουδιστή να συνεχίσει να κοινοποιεί τις διασκευές του.