Αρχική Τελευταία Νέα Το Υπουργείο Εργασίας αποχαιρετά τη Ζέτα Αιμιλιανίδου, λέγοντας ότι υπήρξε γυναίκα πρότυπο...

Το Υπουργείο Εργασίας αποχαιρετά τη Ζέτα Αιμιλιανίδου, λέγοντας ότι υπήρξε γυναίκα πρότυπο στην πολιτική

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετά την Υπουργό του Ζέτα Αιμιλιανίδου, το προσωπικό του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, μετά την είδηση του θανάτου της.

Με την ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Εργασίας αναφέρει ότι τίμα μία «γυναίκα πρότυπο τόσο στην πολιτική όσο και στην κοινωνική ζωή και στα εργασιακά θέσμια», σημειώνοντας ότι υπήρξε «πρότυπο ικανής, εργατικής και χαρισματικής υπουργού που διακρινόταν για την ευφυΐα, την εντιμότητα, την ανθρωπιά και την αποτελεσματικότητά της».

Με μία σύντομη αναδρομή στη θητεία της, η ανακοίνωση αναφέρει ότι είχε προωθήσει σειρά μεταρρυθμίσεων σε όλους τους τομείς αρμοδιοτήτων του Υπουργείου, με ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα κοινωνικής πρόνοιας, στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων και ισότητας των φύλων.

«Το πάθος με το οποίο υποστήριζε τα δικαιώματα των εργαζομένων και του απλού πολίτη είναι η έμπρακτη έκφραση μιας δικής της στάσης ζωής, αφήνοντας την δική της σφραγίδα και πολύτιμη παρακαταθήκη στα εργασιακά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου», καταλήγει η ανακοίνωση, αποχαιρετώντας τη Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Πηγή: ΚΥΠΕ