Αρχική Τελευταία Νέα Το Ζακάκι έχει πλέον το δικό του εστιατόριο McDonald’s

Το Ζακάκι έχει πλέον το δικό του εστιατόριο McDonald’s

Στο Ζακάκι, εκεί όπου χτυπάει ο εμπορικός παλμός της Λεμεσού και αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς ο τουρισμός και η επιχειρηματικότητα, ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες να λειτουργεί το 24ο εστιατόριο McDonald’s, στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβλετ 281, μία από τις πιο κεντρικές οδικές αρτηρίες της περιοχής, σε έναν χώρο που κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις χάρη στις μοντέρνες γραμμές του και την αναγνωρίσιμη αισθητική του.

Την Κυριακή 26 Μαρτίου τελέστηκαν τα λαμπερά εγκαίνια από τον Δήμαρχο Λεμεσού, κο Νίκο Νικολαΐδη, ενώ παρευρέθησαν εκπρόσωποι ΜΜΕ, μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και, φυσικά, πολλοί επισκέπτες, που γιόρτασαν και μοιράστηκαν ευχές για το νέο ξεκίνημα, με ανεβασμένη διάθεση και ζεστά χαμόγελα.

Οι λάτρεις των McDonald’s θα βρουν στο Ζακάκι ένα εστιατόριο που θα τους προσφέρει μια ολοκληρωμένη, αναβαθμισμένη εμπειρία: το γνωστό σε όλες και όλους, ακαταμάχητο μενού, self ordering kiosks, υπηρεσίες Drive-Thru και Dine-In, αλλά και ένα κομψό, σύγχρονο McCafé®. Όσοι και όσες, μάλιστα, έχουν κατεβάσει το McDonald’s App στο κινητό τους θα μπορούν να μαζεύουν βαθμούς μέσω του προγράμματος My Rewards απολαμβάνοντας τα αγαπημένα τους προϊόντα δωρεάν. Επίσης, μέσω της υπηρεσίας Mobile Order and Pay, οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν από πριν και να έχουν την παραγγελία τους έτοιμη για παραλαβή από το Front Counter, Drive-Thru ή Table Service.

Το πρόγραμμα της ημέρας των εγκαινίων ήταν, φυσικά, πλούσιο και ποικίλο. Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί μετέδιδαν από νωρίς το μεσημέρι τον παλμό μέσω live links, η μουσική έδινε τον εορταστικό τόνο, διαγωνισμοί και δραστηριότητες διατηρούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, κεράσματα, εκπλήξεις και δώρα έδιναν και έπαιρναν, με αποκορύφωμα την εμφάνιση του εκρηκτικού συγκροτήματος KINGS.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής εγκαινίων, η κα Έλενα ΑνδρέουDeputy Managing Director της McDonald’s Κύπρου, δήλωσε: «Είναι πάντοτε μεγάλη η χαρά μας όταν εγκαινιάζουμε ένα νέο εστιατόριο McDonald’s. Και πάντοτε αυτή τη χαρά συνοδεύει ένα συναίσθημα γλυκιάς αγωνίας και ελπίδας. Σήμερα, εδώ στο Ζακάκι, γιορτάζουμε μαζί σας άλλο ένα χειροπιαστό αποτέλεσμα της φιλόδοξης επενδυτικής μας στρατηγικής, μιας στρατηγικής που δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και προϋποθέσεις περαιτέρω ανάπτυξης. Οφείλω ένα μεγάλο, θερμό ευχαριστώ σε όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά, με αφοσίωση και ζήλο, για να είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στο νέο μας εστιατόριο».