Αρχική BusinessNews Τραπεζικές συναλλαγές: Εύκολα και απλά όσο ένα SMS

Τραπεζικές συναλλαγές: Εύκολα και απλά όσο ένα SMS

Γρήγορες και ανέπαφες τραπεζικές συναλλαγές μέσω του αναβαθμισμένου Hellenic Bank Mobile App

 

Τα τελευταία δύο χρόνια ο τρόπος που πραγματοποιούμε τις τραπεζικές μας συναλλαγές έχει αλλάξει ριζικά και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα επιτρέψουμε ποτέ στις παλιές μας συνήθειες, ούτε στις ουρές των ταμείων.

Η ψηφιοποίηση έκανε τις τραπεζικές συναλλαγές πιο εύκολες και γρήγορες από ποτέ, ενώ με την ενσωμάτωσή τους στα smartphone πραγματοποιούμε μεταφορές χρημάτων τόσο απλά όσο όταν στέλνουμε SMS.  

Μέσω του αναβαθμισμένου Hellenic Bank Mobile App, οι πελάτες της Ελληνική Τράπεζας μπορούν να πραγματοποιήσουν καθημερινές συναλλαγές εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Με νέο φιλικό και ξεκάθαρο σχεδιασμό και ενσωματωμένα βιομετρικά χαρακτηριστικά το νέο Mobile App της Ελληνικής Τράπεζας προσφέρει μια πραγματικά εύκολη τραπεζική εμπειρία. Μέσω της οθόνης του τηλεφώνου, του tablet ή του smartwatch τους, οι χρήστες έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους, στις κάρτες και στις συναλλαγές τους, ενώ με απλά βήματα μπορούν να μεταφέρουν χρήματα, να πραγματοποιήσουν πληρωμές και να εξοφλήσουν λογαριασμούς κοινής ωφελείας.

Επιπλέον, οι κάτοχοι καρτών Visa και Mastercard της Ελληνικής Τράπεζας, μπορούν να πραγματοποιούν πληρωμές τοποθετώντας το κινητό τους πάνω από ένα τερματικό, αποφεύγοντας έτσι οποιαδήποτε επαφή με μετρητά, μέσω της εφαρμογής Apple Pay (για iPhone) και Hellenic Bank Wallet (για Android).

Όπως αναδεικνύουν στατιστικά στοιχεία που συνέλεξε η Τράπεζα, η αναβαθμισμένη εφαρμογή της είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στους πελάτες της, ενώ η χρήση της συνεχίζει να αυξάνεται προοδευτικά. Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 152.000 πελάτες έχουν κατεβάσει το Hellenic Bank Mobile App. Επιπλέον, η χρήση του Contact Pay τους τελευταίους έξι μήνες κατέγραψε αύξηση της τάξης του 55%, καθώς όλο και περισσότεροι επιλέγουν να κάνουν τις καθημερινές τους τραπεζικές συναλλαγές ακόμα πιο εύκολες.