Αρχική Τελευταία Νέα Τρία οχήματα καταστράφηκαν από τις φλόγες στη Λεμεσό – Αναζητείται ενας 40χρονος

Τρία οχήματα καταστράφηκαν από τις φλόγες στη Λεμεσό – Αναζητείται ενας 40χρονος

Πλήρης καταστροφή υπέστησαν τρία οχήματα, εκ των οποίων τα δύο ήταν πολυτελή, από πυρκαγιά που ξέσπασε σε χώρο στάθμευσης κτιρίου στη Γερμασόγεια. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η φωτιά προκλήθηκε εσκεμμένα.

Η πυρκαγιά ξέσπασε τα μεσάνυχτα. Τρία πυροσβεστικά οχήματα έφτασαν στο σημείο για να καταπολεμήσουν τις φλόγες, ενώ αστυνομικά στελέχη αποκλείστηκαν την περιοχή και ξεκίνησαν έρευνες και ανακρίσεις.

Η φωτιά προκάλεσε την ολική καταστροφή των τριών οχημάτων, αξίας πάνω από εβδομήντα χιλιάδες ευρώ. Υπήρξαν επίσης ζημιές στο κτίριο, των οποίων η αξία δεν έχει ακόμα εκτιμηθεί. Τα δύο πολυτελή οχήματα ανήκουν σε έναν 28χρονο μεσίτη ακινήτων και την 36χρονη σύζυγό του. Το τρίτο αυτοκίνητο ανήκει σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, το οποίο χρησιμοποιείται από έναν 34χρονο ιδιωτικό υπάλληλο.

Από τις έρευνες προέκυψε ότι πρόκειται για εμπρησμό, και σύμφωνα με την αστυνομία, φαίνεται ότι ο 28χρονος και η σύζυγός του ήταν ο στόχος. Σχετικά με την υπόθεση, υπάρχει μαρτυρία κατά ενός 40χρονου από τη Λευκωσία. Εις βάρος του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και αναζητείται.

Πηγή: ΚΥΠΕ