Αρχική Πρόταση Πώς είναι το Trilogy σήμερα; Ξεκινάει και μεγαλώνει! (VIDEO)

Πώς είναι το Trilogy σήμερα; Ξεκινάει και μεγαλώνει! (VIDEO)

Η ανάπλαση της Λεμεσού συνεχίζεται δυναμικά, με το παραλιακό της μέτωπο να ετοιμάζεται να υποδεχθεί μία τριλογία πύργων, που θα διαμορφώσει την εικόνα της πόλης και θα αναδείξει τον σύγχρονο χαρακτήρα της. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cybarco Development, Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου σημειώνει:

«Προχωρούμε βάσει χρονοδιαγράμματος. Είμαστε το μόνο μεγάλο έργο στην Κύπρο το οποίο ξεκίνησε τις κατασκευαστικές εργασίες πριν την έναρξη πωλήσεων των ακινήτων.

Στο παρόν στάδιο, έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του διαφραγματικού τοίχου της πρώτης φάσης, η πασσάλωση του West και του East Tower και η ανέγερση των πρώτων δυο οικοδομικών γερανών. Βρίσκεται σε εξέλιξη το σύστημα αποστράγγισης των υπογείων υδάτων, η κατασκευή του διαφραγματικού τοίχου της δεύτερης φάσης και η πασσάλωση των υπογείων.

Το West Tower θα είναι ο πρώτος πύργος που θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2021 και θα ακολουθήσει το East Tower στις αρχές του 2022.»

Για το κόστος της επένδυσης και τις πωλήσεις:

«Η συνολική επένδυση ανέρχεται στα 350 εκατομμύρια ευρώ. Μέσα σε ένα χρόνο, έχουν γίνει πωλήσεις και κρατήσεις πέραν των 100 εκατομμυρίων ευρώ για τα πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία. Αυτό αντιπροσωπεύει πάνω από το 35% των ακινήτων των δυο μπροστινών πύργων, οι οποίοι βρίσκονται υπό κατασκευή.

Έχουμε ένα εξαιρετικό προϊόν, καλά σχεδιασμένο με πάρα πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Μια value for money ευκαιρία. Ενδεικτικά, διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων ξεκινούν από €1,090,000 (€5,000 το τετραγωνικό μέτρο).»

Το Trilogy σήμερα – Δείτε το Βίντεο: