Αρχική Εκδηλώσεις Τρόμος και αγωνία στο MYMALL της Λεμεσού!

Τρόμος και αγωνία στο MYMALL της Λεμεσού!

Μυστήριο και αγωνία πρόκειται να καλύψει το MYMALL Limassol, το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Οκτωβρίου και αυτό λόγω της μοναδικής εμπειρίας Halloween που πρόκειται να χαρίσει το εμπορικό στους μικρούς φίλους της περιπέτειας.

 

Συγκεκριμένα με κάλεσμα σε ένα παιχνίδι μαγισσών που θα περιλαμβάνει τις ώρες 12:00-14:00 & 15:00-17:00 το MYMALL Limassol απευθύνεται στα παιδιά για να τιμήσουν το Halloween μέσα από μια διαδραστική περιπέτεια και ένα ειδικά διαμορφωμένο σκηνικό τρόμου, αγωνίας, χαράς και ανεπανάληπτης διασκέδασης.

Οι μικροί φίλοι θα κληθούν να αποκαλύψουν έναν γρίφο μαγισσών σε ταξίδι αναζήτησης και ανακάλυψης με εκπλήξεις και trick or treat δώρα.

Η τελική αποκάλυψη θα συνοδεύεται από αναμνηστική φωτογραφία μαζί με το δώρο της εμπειρίας που θα διδάξει στα παιδιά τις αξίες της φιλίας, της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης, της συνεργασίας και της παρέας μέσα από τη διασκέδαση και το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία και την ασφάλεια απέναντι στον Covid-19 έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να απολαύσουν τις εκδηλώσεις και οι γονείς να παρακολουθούν το διασκεδαστικό ταξίδι χωρίς έγνοιες και ανησυχία.

Ενδεικτικό του τι πρόκειται να ακολουθήσει στο MYMALL Limassol είναι το πρωτότυπο κάλεσμα που παραπέμπει σε μαγικό ξόρκι:

«Το Halloween μας έφθασε, ω θεέ μου τι χαρά, στο ΜΥΜΑLL θα γίνουμε και πάλι εμείς παιδιά»
«Με μάγισσες αληθινές, μούμιες και κολοκύθες, μαζί θα υιοθετήσουμε τρομακτικές συνήθειες»
«Κοπιάστε την παράδοση παρέα να τη βρούμε και στο MYMALL τρομακτικά εκθέματα να δούμε»
«Στο Photobooth θα βγάλουμε φόβου φωτογραφία, μαζί θα καταγράψουμε στον τρόμο ιστορία»

Ένα παιχνίδι μαγισσών περιμένει τους μικρούς εξερευνητές 30 & 31 Οκτωβρίου
12:00-14:00 & 15:00-17:00
στο foodcourt, στον πρώτο όροφο με ελεύθερη είσοδο.

Trick or Treat?  #BroomsticksAndTreasures #Halloween #MYMALLgames

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος στο παιχνίδι μαγισσών ανατρέξτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://fb.me/e/1VvnG9YQo

Προηγούμενο άρθροFacebook τέλος; Ο Μάρκ Ζούγκεμπεργκ μόλις ανακοίνωσε το Meta (VIDEO)
Επόμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΟ: Τροχαίο με μοτοσικλετιστή στη Λεμεσό-Κλήθηκε ασθενοφόρο