Αρχική Πρόταση ΒΙΝΤΕΟ: Το ξέφρενο, χιουμοριστικό και απόλυτα καλοκαιρινό βίντεο κλιπ που γυρίστηκε στο...

ΒΙΝΤΕΟ: Το ξέφρενο, χιουμοριστικό και απόλυτα καλοκαιρινό βίντεο κλιπ που γυρίστηκε στο κέντρο της Λεμεσού!

Η ΝΩΑΙΝΑ, το ανατρεπτικό κορίτσι από την Κύπρο που είχαμε γνωρίσει μέσα από το X-Factor του 2016, επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία παρουσιάζοντας το νέο της single και βίντεο κλιπ με τίτλο «Άντρας ήσουνα μπανάνα»!

 

Το ξεσηκωτικό, ξέφρενο, χιουμοριστικό και απόλυτα καλοκαιρινό βίντεο κλιπ γυρίστηκε σε χαρακτηριστικά σημεία στο κέντρο και στην παλιά πόλη της Λεμεσού και η πόλη μας, η κυπριακή πόλη του καρναβαλιού, αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια πολύ ταιριαστή τοποθεσία για το τραγούδι, καθότι πρόκειται ουσιαστικά για ένα πάντρεμα ελληνικής με βραζιλιάνικη μουσική.

Με καταγωγή της τη Λεμεσό, τα τελευταία τρία χρόνια η ΝΩΑΙΝΑ βρίσκεται στη μακρινή Βραζιλία, όπου έχει ηχογραφήσει καινούργια τραγούδια σε αγγλικά, ελληνικά και πορτογαλικά και έχει κατορθώσει να συνεργαστεί με Latin Grammy βραβευμένους μουσικούς και παραγωγούς.

Στη Βραζιλία έχει κερδίσει κιόλας έναν διαγωνισμό σύνθεσης που είχε διοργανωθεί από τις πολιτιστικών υπηρεσιών του Ριο Ντε Τζανέιρο και αναμένεται να παρουσιάσει το φρεσκο υλικο της σε τέσσερα θέατρα του Ριο εντος του 2022.

Πρόκειται για μια σύνθεση άκρως χορευτική και καλοκαιρινή, με ξέφρενους λάτιν ρυθμούς, διανθισμένη από το καυστικό χιούμορ και τα έντονα στοιχεία της προσωπικότητας που χαρακτηρίζουν την ΝΩΑΙΝΑ.

Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε από τον σκηνοθέτη Σάββα Χρήστου, σε ένα βίντεο με κυρίαρχο το βραζιλιάνικο στοιχείο, γεμάτο τρέλα, κέφι και χορό.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: