Αρχική Εκδηλώσεις Voice for Autism και Αρτεμίου, Πιερή και Συνεργάτες ΔΕΠΕ ενώνουν δυνάμεις για...

Voice for Autism και Αρτεμίου, Πιερή και Συνεργάτες ΔΕΠΕ ενώνουν δυνάμεις για στήριξη νεαρών ενηλίκων με αυτισμό

Λευκωσία, 25 Αυγούστου 2023 – Η Voice for Autism, μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) που επικεντρώνεται στη στήριξη νεαρών ενηλίκων με αυτισμό, βοηθώντας τους να κτίσουν ουσιαστικές και κοινωνικά ενταγμένες ζωές, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της, με τη διακεκριμένη δικηγορική εταιρεία, Artemiou, Pieri & Associates LLC.

Η συνεργασία σηματοδοτεί μια σημαντική επέκταση της εμβέλειας και του αντικτύπου της Voice for Autism, καθώς οι δύο πλευρές ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την υπεράσπιση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την ενδυνάμωση των ατόμων με αυτισμό. Η Οργάνωση υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ατόμων με αυτισμό για πρόσβαση στις απαραίτητες υποστηρικτικές υπηρεσίες και δομές, έτσι ώστε να φτάσουν στο ανώτατο επίπεδο των δυνατοτήτων τους και να ζήσουν μια ανεξάρτητη ζωή γεμάτη ευκαιρίες.

Το συγκρότημα της Voice for Autism σε εκδήλωση στην Αγλαντζιά τον περασμένο μήνα. Η Voice for Autism ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Artemiou, Pieri & Associates LLC – μία συνεργασία που υπόσχεται περισσότερες ευκαιρίες για τα μέλη της κυπριακής κοινότητας ατόμων με αυτισμό.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας προβλέπεται η στενή συνεργασία της Artemiou, Pieri & Associates με τη Voice for Autism για την παροχή νομικής καθοδήγησης και υποστήριξης που να ευθυγραμμίζεται με την αποστολή της ΜΚΟ. Παρέχοντας τεχνογνωσία και πόρους, η εταιρεία θα συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των νέων με αναπηρίες, ενώ θα προωθεί τη δημιουργία μιας πιο συμπεριληπτικής κοινωνίας.

Η δικηγορική εταιρεία Artemiou, Pieri & Associates αποτελείται από μία ομάδα με εξειδικευμένους νομικούς, διοικητικούς και χρηματοοικονομικούς επαγγελματίες. Μέσα από την επέκταση του αφιλοκερδούς προγράμματός της, η εταιρεία επιδεικνύει τη βαθιά της προσήλωση για συμπερίληψη στην κοινωνία. Παράλληλα, με τη χρήση υπερσύγχρονης τεχνολογίας και μέσω της αφοσίωσης στην αποτελεσματική παροχή νομικών συμβουλών, είναι σε θέση -μαζί με την Voice for Autism- να επιφέρει σημαντικές αλλαγές.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε αυτό το τόσο σημαντικό ταξίδι μαζί με την Voice for Autism. Όλα όσα έχει κατορθώσει η Voice for Autism τους τελευταίους 18 μήνες είναι εντυπωσιακά» δήλωσε ο Αρτέμης Αρτεμίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Artemiou, Pieri & Associates. «Οι κοινές μας αξίες και η θέλησή μας να επιφέρουμε ουσιαστικές αλλαγές είναι  απόλυτα συνυφασμένες. Είμαστε αποφασισμένοι να παρέχουμε τη νομική τεχνογνωσία και υποστήριξη που απαιτείται για να πετύχουμε τους στόχους μας», υπογράμμισε.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος και συνιδρύτρια της Voice for Autism, Έλλεν Γεωργίου Ποντίκη δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε στη διάθεσή μας την τεχνογνωσία και την υποστήριξη της Artemiou, Pieri & Associates. Η συνεργασία μας με την εταιρεία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθειά μας να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους νεαρούς ενήλικες με αυτισμό. Μαζί, θα ενισχύσουμε τη φωνή τους και θα εργαστούμε για να διασφαλίσουμε την κοινωνική τους ένταξη, προωθώντας την ανεξαρτησία τους και δημιουργώντας νέες ευκαιρίες. Προς το παρόν, προετοιμάζουμε τους πρώτους ενοίκους για εγκατάσταση στις ομαδικές κατοικίες που διαθέτουμε και εργαζόμαστε σκληρά για να αναπτύξουμε ένα κοινωνικά καινοτόμο πρόγραμμα κοινωνικής επιχείρησης που θα αποτελέσει πρότυπο για άλλα, παρόμοια έργα στην Κύπρο.».

Προηγούμενο άρθροGuruPolitico: Στο ΑΚΕΛ υφαίνουν το ευρωψηφοδέλτιο – Ο Γιώργος, ο Γιώργος και ο Νιαζί!
Επόμενο άρθροΘλίψη για τον 28χρονο Σάββα από τη Λεμεσό – Απεβίωσε λίγες ημέρες μετά τον γάμο του