Αρχική Πρόσωπα Volt: Στήριξη σε Παντελή Γεωργίου για το Δήμο Δυτικής Λεμεσού

Volt: Στήριξη σε Παντελή Γεωργίου για το Δήμο Δυτικής Λεμεσού

 Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Volt:

«Μετά από εισήγηση της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού και σε συνέχεια της εποικοδομητικής συνάντησης με τον υποψήφιο δήμαρχο Δυτικής Λεμεσού, Παντελή Γεωργίου, το Πολιτικό Συμβούλιο του Volt ανακοινώνει την στήριξη της υποψηφιότητάς του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, διαπιστώθηκαν σημαντικές συγκλίσεις απόψεων σε καίρια ζητήματα, όπως η διαφάνεια και χρηστή διοίκηση, η προστασία του περιβάλλοντος και η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής στην περιοχή. Αυτά τα θέματα αποτελούν προτεραιότητα για το Volt. Από πλευράς του ο κ. Γεωργίου παρουσίασε το όραμά του για τον νεοσύστατο Δήμο Δυτικής Λεμεσού, ενώ παράλληλα παρέθεσε λεπτομέρειες σχετικά με την πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί των ημερών του στα παραπάνω ζητήματα.

Το Volt λαμβάνοντας την απόφαση για στήριξη, εκφράζει την πεποίθηση ότι ο Παντελής Γεωργίου, με την εμπειρία του στην τοπική αυτοδιοίκηση, το όραμα και την αφοσίωσή του στην πρόοδο και την ευημερία της τοπικής κοινωνίας, πληροί τα απαραίτητα κριτήρια ώστε να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά αύριο ως Δήμαρχος, τις προκλήσεις της μεταρρύθμισης και να προωθήσει την ανάπτυξη του δήμου Δυτικής Λεμεσού.»