Αρχική Τελευταία Νέα Βροχερό και σήμερα το σκηνικό του καιρού

Βροχερό και σήμερα το σκηνικό του καιρού

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργότερα νεφώσεις που θα αναπτυχθούν αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και τοπικά στα νότια/νοτιοανατολικά, το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το απόγευμα, στα νότια και στα δυτικά, νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 32 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ο καιρός το επόμενο τριήμερο

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη παραμένοντας γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ μέχρι το Σάββατο αναμένεται σταδιακά μικρή άνοδος για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.