Αρχική Τελευταία Νέα Βροχές το απόγευμα – Ο καιρός για το βράδυ

Βροχές το απόγευμα – Ο καιρός για το βράδυ

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι τοπικά μερικώς συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια μέχρι μέτριοι και παροδικά τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα δυτικά, στα νότια και στα βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη.

Απόψε θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που σταδιακά είναι πιθανόν να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και αρχικά αναμένονται μεμονωμένες βροχές με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων, κυρίως σε δυτικές και βόρειες περιοχές, ενώ μετά το μεσημέρι ενδέχεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές και να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ και το απόγευμα στα νότια και στα ανατολικά παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που κυρίως το απόγευμα, είναι πιθανόν να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά θα παρατηρηθούν αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος από ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία το επόμενο τριήμερο δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.