Αρχική BusinessNews Η Wolt στηρίζει τη φιλανθρωπική δράση της Άννας Βίσση και της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ...

Η Wolt στηρίζει τη φιλανθρωπική δράση της Άννας Βίσση και της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ

Η εταιρεία θα συμμετέχει στην προσπάθεια ενίσχυσης φιλανθρωπικών ιδρυμάτων για παιδιά, μέσω της πλατφόρμας της

Η Wolt στηρίζει τη φιλανθρωπική δράση της Άννας Βίσση, η οποία γιορτάζει 50 χρόνια στο τραγούδι, με μια σειρά επετειακών συναυλιών φιλανθρωπικού χαρακτήρα και σε συνεργασία με τη γαλακτοβιομηχανία ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, ενώνουν τις δυνάμεις τους, στηρίζοντας έμπρακτα παιδιά που έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα, η Wolt προσφέρει την πλατφόρμα της και δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες να προσφέρουν όποιο ποσό επιθυμούν, για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων Sophia Foundation for Children και Ronald McDonald House Charities. 

Η συναυλία στέλνει το μήνυμα «Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας, μέσω της αγάπης και της προσφοράς, γιατί μαζί γινόμαστε καλύτεροι!» με τη Χαραλαμπίδης Κρίστης να συμβάλλει στην όλη προσπάθεια μέσω του προγράμματος «Συμμετοχή», και τη Wolt να συνεισφέρει στη συλλογή χρημάτων για την έμπρακτη στήριξη παιδιών που το έχουν ανάγκη.

Για τον σκοπό αυτό, η Wolt, εισάγει μια νέα ειδική λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να προσφέρουν το ποσό που επιθυμούν για τη στήριξη της πρωτοβουλίας. Η δράση θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι την 1η Οκτωβρίου, μία μέρα μετά την κορύφωση των επετειακών συναυλιών της Άννας Βίσση, στη γενέτειρα της, την Λάρνακα.

Οι εισφορές θα διατεθούν για μια σειρά από φιλανθρωπικές δράσεις, με αποκορύφωμα την ανέγερση 5 νέων δωματίων στο RMHC Chapter Nicosia του Ronald McDonald House Charities και την κατασκευή 5 κουζινών για το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του Sophia Foundation for Children.

Ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία με μεγάλη χαρά, πιστοί στη δέσμευση της Wolt να βρίσκεται δίπλα στην Κυπριακή κοινωνία, αυτή τη φορά στηρίζοντας έμπρακτα παιδιά σε ανάγκη. Όπως αναφέρει και το μήνυμα στην πλατφόρμα μας, καλούμε τους χρήστες να συμμετέχουν και αυτοί σε μια πρωτοβουλία αγάπης και αλληλεγγύης, χαρίζοντας χαμόγελα σε δεκάδες παιδιά».

Σχετικά με τη Wolt

Η Wolt είναι μια εταιρεία τεχνολογίας με έδρα το Ελσίνκι, η οποία έχει αναπτύξει και παρέχει μία ψηφιακή πλατφόρμα την οποία αξιοποιούν καταναλωτές, επιχειρήσεις και διανομείς. Η πλατφόρμα της Wolt συνδέει ανθρώπους που θέλουν να παραγγείλουν φαγητό και άλλα αγαθά, με επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να τα πουλήσουν ή να τα παραδώσουν. Για να το καταφέρει αυτό, η Wolt αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών, από logistics, μέχρι λογισμικό λιανικής και χρηματοοικονομικές λύσεις, καθώς και τη λειτουργία των δικών της καταστημάτων με την επωνυμία Wolt Market. Τα προϊόντα της Wolt περιλαμβάνουν τα Wolt+ (συνδρομητική υπηρεσία για πελάτες) Wolt for Work (υπηρεσία παροχής γευμάτων ή γενικά μεγάλων παραγγελιών για εταιρείες), Wolt Drive (υπηρεσία άμεσης παράδοσης για συνεργαζόμενες επιχειρήσεις) και Wolt Self-Delivery (υπηρεσία παραγγελιοληψίας χωρίς διανομή, την οποία αναλαμβάνει η ίδια η επιχείρηση). Η αποστολή της Wolt είναι να κάνει τις πόλεις καλύτερες, ενισχύοντας και αναπτύσσοντας περαιτέρω τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες έχει παρουσία. Η Wolt ιδρύθηκε το 2014 και ένωσε τις δυνάμεις της με την DoorDash το 2022. Η DoorDash δραστηριοποιείται σήμερα σε 29 χώρες, 25 από τις οποίες λειτουργούν με τα προϊόντα και το εμπορικό σήμα της Wolt. Στην Κύπρο η Wolt ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2020 και σήμερα έχει παρουσία σε 5 πόλεις (Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Ελ. Περ. Αμμοχώστου). 

 

Προηγούμενο άρθροΤα τελευταία λόγια των δύο πιλοτών πριν την μοιραία πτώση του Canadair
Επόμενο άρθροΣε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Ρόδος λόγω των πυρκαγιών