Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Xειροπέδες σε 17χρονο για κλοπή μοτοσικλέτων

Λεμεσός: Xειροπέδες σε 17χρονο για κλοπή μοτοσικλέτων

Γύρω στις 7.30 χθες το απόγευμα, ενώ μέλος της Τροχαίας Λεμεσού βρισκόταν για περιπολία σε περιοχή της Λεμεσού, αντιλήφθηκε δύο νεαρά πρόσωπα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα η οποία δεν είχε πινακίδα εγγραφής και δεν έφεραν προστατευτικό κράνος. Αφού τους έκανε σήμα να σταματήσουν, αυτοί ανέπτυξαν ταχύτητα, ενώ σε κοντινή απόσταση εγκατέλειψαν τη μοτοσικλέτα και τράπηκαν σε φυγή.
 
Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για μοτοσικλέτα που είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαία στις 23/6/2019 στο ΤΑΕ Λεμεσού. Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός της μοτοσικλέτας οι πινακίδες εγγραφής δεύτερης μοτοσικλέτας που επίσης καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού ως κλοπιμαία, στις 19/6/2019.
 
 Στη συνέχεια, έγινε αντιληπτή άλλη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν νεαροί, χωρίς να φέρουν προστατευτικό κράνος και χωρίς πινακίδα εγγραφής. Σε σήμα που τους έγινε να σταματήσουν για έλεγχο, αυτοί εγκατέλειψαν τη μοτοσικλέτα και τράπηκαν σε φυγή. Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τη μοτοσικλέτα  που καταγγέλθηκε ως κλοπιμαία στις 19/6/2019.
 
Σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 17χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
 
Πηγή: philenews
Προηγούμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΟ – Λεμεσός: Τροχαίο στην Κολωνακίου – Κυκλοφοριακό κομφούζιο
Επόμενο άρθροΒγήκε και το δικό σου παιδί από τη θάλασσα του Lady’s Mile με κοκκινίλες και εξανθήματα;