Αρχική Τελευταία Νέα Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Βροχές και καταιγίδες

Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Βροχές και καταιγίδες

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί μέτριοι 4 και τοπικά ισχυροί 5 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα δυτικά παράλια γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αργότερα αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά και μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 12 βαθμούς στα εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Την Τετάρτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά, ενώ την Πέμπτη αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και βορειοανατολικά.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή παραμένοντας κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.