Αρχική Τελευταία Νέα Χαμός με τη συναυλία Αργυρού-Ρουβά: Φωνές για το κατάμεστο Τσίρειο (ΦΩΤΟ)

Χαμός με τη συναυλία Αργυρού-Ρουβά: Φωνές για το κατάμεστο Τσίρειο (ΦΩΤΟ)

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις του φίλαθλου κόσμου και συγκεκριμένα των ομάδων της Λεμεσού βλέποντας τις χθεσινοβραδινές εικόνες του κατάμεστου Τσιρείου Σταδίου στη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού και Σάκη Ρουβά.

 

Εικόνες που κυκλοφόρησαν από τη συναυλία δείχνουν κατάμεστα τα άνω διαζώματα της Ανατολικής και Δυτικής κερκίδας του σταδίου. Την ίδια ώρα υπάρχει σχετική απόφαση της Αρχής Αδειοδότησης Σταδίου για περιορισμό χρήσης του 50% για λόγους ασφαλείας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στα όσα έλαβαν χώρα στο Τσίρειο. «Γνωρίζαμε ότι δεν θα εφαρμοζόταν τίποτα. Κάποιοι κοροϊδεύουν τον φίλαθλο κόσμο του Απόλλωνα, της ΑΕΛ και της Λεμεσού. Πως γίνεται να διασκεδάζουν για τέσσερις ώρες στην κατάμεστη Δυτική; Μιλάμε για αλλοπρόσαλλες αποφάσεις. Έχουν πρόθεση να πλήξουν το ποδόσφαιρο. Είναι μια εσκεμμένη απόφαση. Πως γίνεται να βάζεις 8.000 στη συναυλία και στο ποδόσφαιρο να υπάρχουν περιορισμοί. Θα κάνουμε ότι πρέπει για να πάει ο κόσμος του Απόλλωνα στο γήπεδο»…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ: