Αρχική Τελευταία Νέα Χειροπέδες στον καταζητούμενο για το θάνατο της Κύπριας Ιόλης στην Αυστραλία

Χειροπέδες στον καταζητούμενο για το θάνατο της Κύπριας Ιόλης στην Αυστραλία

Καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από το θάνατο της 26χρονης Ιόλης Χατζηλύρα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή την περασμένη Τετάρτη σε πάρκο στην περιοχή Μπρισμπέιν, με τις Αρχές να εκτιμούν πως πίσω από το θάνατο της κρύβεται άγριο φονικό.
Η Αστυνομία αξιολογώντας τις κάμερες ασφαλείας, έφθασε στα ίχνη 34χρονου, ο οποίος εκτιμάται πως συνδέεται με το θάνατο της 26χρονης Κύπριας, καθώς από τα κλειστά κυκλώματα φαίνεται να κρατάει μια γυναικεία τσάντα η οποία πιθανόν να ανήκει στο θύμα.
 
Η Αστυνομία είχε εντοπίσει τον 34χρονο Μπράντλει Έντουαρντ να κινείται ύποπτα το βράδυ που φαίνεται να σκοτώθηκε η Ιόλη σε περιοχή κοντά στο πάρκο, όπου εντοπίστηκε το το γυμνό και γεμάτο αίματα το πτώμα της άτυχης κοπέλας.

Είχε κινητοποιήσει ξανά τις Αρχές ο ύποπτος

Μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών και του βίντεο του υπόπτου, κυκλοφόρησε ανάρτηση του Αυγούστου του 2017, για ελλείπον πρόσωπο με το ίδιο όνομα με τον 34χρονο, αλλά και φωτογραφία που φαίνεται να είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Μπράντλεϊ.

Ωστόσο άγνωστο παραμένει το κατά πόσον μετά την εξαφάνιση του, ο 34χρονος είχε εντοπιστεί ή εάν είναι η πρώτη φορά που δίνει σημάδια ζωής μετά το 2017.

Συνέχεια στο www.reporter.com.cy