Αρχική Τεχνολογία Xiaomi CEO: Το Xiaomi Mi 5 αξίζει την αναμονή, δείτε το σχετικό...

Xiaomi CEO: Το Xiaomi Mi 5 αξίζει την αναμονή, δείτε το σχετικό video

Μετά την ανακοίνωση των Xiaomi Redmi Note 3 και Xiaomi Mi Pad 2, η εταιρεία έχει στα σκαριά το πολυσυζητημένο Xiaomi Mi 5, το οποίο το περιμένουμε εδώ και πολύ καιρό. O προκάτοχός του είχε ανακοινωθεί τον Ιούλιο του 2014 και για το Mi 5 οι φήμες έλεγαν ότι θα το βλέπαμε τον Ιανουάριο του 2015 στην έκθεση CES, τελικά αυτό δεν έγινε, αλλά ο CEO της Xiaomi αναφέρει ότι η αναμονή αξίζει τον κόπο.

Σε σχετική ερώτηση για την επόμενη ναυαρχίδα, ο Lei Jun είπε χαρακτηριστικά ότι «το Xiaomi Mi 5 αξίζει την αναμονή» και ότι το κινητό είναι «πάρα πολύ καλό». Δυστυχώς δεν μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τη νέα ναυαρχίδα, αλλά υποσχέθηκε ότι η Xiaomi θα επιταχύνει τον κύκλο ανάπτυξης των συσκευών της. Αυτό σημαίνει ότι λογικά θα περιμένουμε λιγότερο χρόνο μεταξύ των νέων ανακοινώσεων.

Μέσα στο καλοκαίρι είχαν ακουστεί οι φήμες ότι η Xiaomi αντιμετώπισε προβλήματα με την ενσωμάτωση του Snapdragon 820. Από την στιγμή όμως που η Qualcomm θα είναι έτοιμη τέλη του 2015, είναι πολύ πιθανό να δούμε και την ανακοίνωση του Xiaomi Mi 5 αρχές του 2016.

Τέλος, ο Lei Jun επεσήμανε ότι η αγορά της Κίνας παραμένει ο κύριος στόχος της εταιρείας και ακολουθούν αγορές όπως Ινδία, Βραζιλία και Ινδονησία. Θα χρειαστεί ακόμη να περάσει αρκετός καιρός για να επεκταθεί σε πιο δυτικές αγορές.

ΠΗΓΗ: http://techblog.gr/…