Αρχική Εκδηλώσεις «Υιοθετώ ένα Πάρκο» στην πράξη στον Ύψωνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Υιοθετώ ένα Πάρκο» στην πράξη στον Ύψωνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρασινίζουν και ομορφαίνουν τον Ύψωνα!

 

Σε μία εκδήλωση που αναδεικνύει τη σημασία της προστασίας και αναβάθμισης των πράσινων χώρων στην πόλη μας, οι Λαϊκές Οργανώσεις του Ύψωνα, σε συνεργασία με τον Δήμο Ύψωνα και τον Δήμαρχο Παντελή Γεωργίου, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί εκδήλωση δεντροφύτευσης και καθαρισμού στο πάρκο επί της 25ης Μαρτίου στον Άγιο Συλά.

Το πρόγραμμα «Υιοθετώ ένα Πάρκο» ενθαρρύνει την εθελοντική συμμετοχή των πολιτών στη διατήρηση και εμπλουτισμό των πράσινων ανοιχτών χώρων της πόλης, προσφέροντας ένα πιο υγιές και αισθητικά ελκυστικό περιβάλλον για όλους τους κατοίκους.

Η δράση αυτή υπογραμμίζει την αξία της κοινοτικής συμβολής στην περιβαλλοντική συνείδηση και αλληλεγγύη.

Μέσα από αυτές τις πρωτοβουλίες, οι οργανωτές επιδιώκουν να ενισχύσουν το μήνυμα ότι η φροντίδα του περιβάλλοντος αποτελεί μία συλλογική ευθύνη και να ενθαρρύνουν περαιτέρω τη συμμετοχή των πολιτών σε παρόμοιες δράσεις.

Το βίντεο που ανέβασε ο Δήμαρχος:

@pantelis.georgiou2024 🌳 “Υιοθετώ ένα Πάρκο” στην πράξη! 🌱 Σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε δεντροφύτευση και καθαρισμός 🧹 του πάρκου επί της 25ης Μαρτίου στον Άγιο Συλά, το οποίο έχουν υιοθετήσει οι Λαϊκές Οργανώσεις του Ύψωνα. Όλοι μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον 🌍 για εμάς και, κυρίως, για τα παιδιά μας! ✨ #limassol #ypsonas #dytikilemesos #environment #cyprus #trees #tree #park ♬ original sound – Pantelis Georgiou