Αρχική BusinessNews Το YOO Limassol «κατακτά» τα European Property Awards 2022-2023

Το YOO Limassol «κατακτά» τα European Property Awards 2022-2023

1663395605_3968.jpeg

Tο έργο YOO Limassol Inspired by Starck κατέκτησε τα φετινά βραβεία European Property Awards, καθώς έχει τιμηθεί με συνολικά πέντε βραβεία, όσες και οι συμμετοχές του, “5-Stars”, που αποτελούν την υψηλότερη διάκριση του θεσμού. Η τελετή βράβευσης έγινε στο ξενοδοχείο Royal Lancaster στο Λονδίνο στις 27 Οκτωβρίου, με την κα Λύρα Αμβροσίδου, CEO της Property Gallery να παρευρίσκεται στην εκθαμβωτική βραδιά.

Τα πέντε European Property Awards 2022-2023 έχουν απονεμηθεί στην Property Gallery για το έργο της YOO Limassol Inspired by Starck, το οποίο υλοποιείται με την εταιρεία Sarels EPCΜ. Οι δύο ηγέτιδες εταιρείες ανάπτυξης της Κύπρου έχουν διαγωνιστεί με τους καλύτερους επαγγελματίες του τομέα απ’ όλη την Ευρώπη για να τιμηθούν σε δύο κατηγορίες – Ανάπτυξη και Αρχιτεκτονική.

1663395605_3968.jpeg

Συγκεκριμένα, τα βραβεία είναι:

  • Best Residential Property Cyprus (Ανάπτυξη)
  • Best Development Marketing Cyprus (Ανάπτυξη)
  • Best Leisure Development Cyprus (Ανάπτυξη)
  • Best Residential Development 20+ units Cyprus (Ανάπτυξη)
  • Best Mixed-Use Architecture Cyprus (Αρχιτεκτονική)

Η κα Λύρα Αμβροσίδου, CEO της Property Gallery εξέφρασε την εκτίμησή της στην κριτική επιτροπή των βραβείων για την ανάδειξη της δουλειάς της Property Gallery. Η κα Αμβροσίδου ανέφερε σχετικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μας γι’ αυτά τα βραβεία, καθώς σκιαγραφούν το αποτέλεσμα της αφοσίωσης της στη δημιουργία εξαιρετικών έργων. Κάθε ένα από τα μέλη της ομάδας μας έχει επενδύσει το αστείρευτο ταλέντο και τη δημιουργικότητά του και μέσα από τη σκληρή του δουλειά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να μας απονέμονται βραβεία τέτοιας εμβέλειας», πρόσθεσε η κα Αμβροσίδου. «Η Property Gallery μαζί με την Sarels EPCΜ είναι πολύ περήφανες που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο, μέσω του YOO Limassol Inspired by Starck, στα παγκόσμια βραβεία που ακολουθούν, ως το Καλύτερο Έργο της Ευρώπης», κατέληξε η κα Αμβροσίδου.

Το YOO LIMASSOL inspired by Starck είναι ένα πολυτελές έργο που αναπτύσσει μια «πόλη μέσα στην πόλη», προβάλλοντας μια σειρά πολυτελών παραθαλάσσιων κατοικιών με πλήρη και αποκλειστική κυριότητα, καθώς και μια πληθώρα ανέσεων που εξασφαλίζουν ένα αναβαθμισμένο και ποικίλο τρόπο ζωής για τους ένοικους. Αποτελεί το πρώτο του είδους του επώνυμο οικιστικό έργο στο νησί, του πασίγνωστου και διακεκριμένου Γάλλου σχεδιαστή Philippe Starck.

Τα European Property Awards είναι τα μεγαλύτερα και ευρέως αναγνωρισμένα βραβεία   παγκοσμίου φήμης. Κρίνονται από μια ανεξάρτητη επιτροπή που αποτελείται από περισσότερους από 80 ειδήμονες της βιομηχανίας με κριτήρια τον σχεδιασμό, την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, την καινοτομία, την πρωτοτυπία και τη δέσμευση στη βιωσιμότητα. Τα βραβεία βρίσκονται στον 29ο χρόνο ύπαρξης τους και καλύπτουν περισσότερες από 50 διαφορετικές οικιστικές και εμπορικές κατηγορίες. Οι μεγάλοι νικητές της κάθε περιοχής εισέρχονται αυτόματα στη συνολική λίστα των παγκόσμιων βραβείων, που ολοκληρώνονται με μια υπέρλαμπρη τελετή στο τέλος του χρόνου.

Η εταιρεία Property Gallery Developers & Constructors Ltd γιορτάζει επίσης φέτος 20 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στην κυπριακή αγορά ακινήτων. Η ομάδα της έχει κερδίσει αψεγάδιαστη επαγγελματική φήμη και αναγνώριση στην επιχειρηματική κοινότητα καθώς και συνολικά 42 διεθνή βραβεία για σχεδιασμό, ποιότητα και καινοτομία, με τον αριθμό να περιλαμβάνει και τα πρόσφατα 5 Ευρωπαϊκά βραβεία. Κατατάσσεται έτσι στη νούμερο 1 εταιρεία σε Ευρώπη και Κύπρο, η οποία έχει κατακτήσει τόσα βραβεία. Παράλληλα, έχει παραδώσει περισσότερα από 50 ολοκληρωμένα έργα, με πολλά άλλα να βρίσκονται σε εξέλιξη. Διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ακινήτων με περισσότερες από 500 ιδιοκτησίες που συνεχώς αναβαθμίζεται.