Αρχική Λεμέσιος Υποψήφιος για την Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού ο Βασίλης Δημητριάδης...

Υποψήφιος για την Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού ο Βασίλης Δημητριάδης (ΕΙΚΟΝΑ)

Ο τέως Υφυπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Δημητριάδης, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού.

Αυτούσια η δήλωσή του:

Φίλες και φίλοι της πόλης και επαρχίας Λεμεσού,

Έπειτα από ώριμη σκέψη και αξιολόγηση της αποστολής των νέων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, με παρότρυνση οργανωμένων συνόλων και πολλών συμπολιτών μας, σας ενημερώνω για την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος για την Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού.

Η μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης αποτελεί μοναδική ευκαιρία ανάπτυξης για την πόλη και την επαρχία μας.

Έξυπνη – Λειτουργική – Πράσινη – Ισόνομη – Διαφανής – Ανάπτυξη.

Μια Ε.Λ.Π.Ι.Δ.Α για το αύριο του τόπου μας και τις επόμενες γενιές.

Για να φέρουμε την ΕΛΠΙΔΑ χρειάζεται επαγγελματισμός και υπευθυνότητα. Εμπειρία σε θέσεις ευθύνης. Όραμα και ικανότητα μακροπρόθεσμου σχεδιασμού. Αλλά και αγάπη για την επαρχία μας, αφοσίωση, όρεξη και μεράκι για προσφορά.

Με εχέγγυα την αποτελεσματικότητα, την εντιμότητα και την σκληρή δουλειά από διάφορες θέσεις μεγάλης ευθύνης που υπηρέτησα τα τελευταία 25 χρόνια σε Κύπρο και Ευρωπαϊκή Ένωση, έχω την πεποίθηση ότι μπορώ να ανταποκριθώ με επιτυχία στη μεγάλη αυτή πρόκληση.

Το επόμενο διάστημα σας προσκαλώ σε ανοικτό διάλογο, σε κάθε γωνιά της επαρχίας Λεμεσού, για να μοιραστώ μαζί σας τις ιδέες μου για δίκαιη ανάπτυξη για κάθε πολίτη, με τη δημιουργία ενός Επαρχιακού Οργανισμού εστιασμένου στον πολίτη, αλλά και για να ακούσω από την καθεμία και τον καθένα από εσάς απόψεις, εισηγήσεις, ανησυχίες, προβλήματα και προσδοκίες.

ΜΑΖΙ μπορούμε να φέρουμε την ΕΛΠΙΔΑ στη μεγάλη οικογένεια μας, την πόλη και επαρχία της Λεμεσού μας!