Αρχική Κανάλι 6 Υποτροφίες ύψους €24,000 παραχώρησε η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού στο Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών...

Υποτροφίες ύψους €24,000 παραχώρησε η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού στο Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών του ΤΕΠΑΚ

Υποτροφίες ύψους €24,000 παραχώρησε η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού στο Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών  του ΤΕΠΑΚ σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην αίθουσα τελετών της Μητρόπολης.

 

Απονεμήθηκαν συνολικά 24 υποτροφίες σε φοιτητές και φοιτήτριες.

Σε χαιρετισμό που ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, Καθηγητής Παναγιώτης Ζαφείρης, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Λεμεσού  για τη διαχρονική αρωγή της Εκκλησίας αλλά, κυρίως , για την πνευματική στήριξη που παρέχει στους φοιτητές του Πανεπιστημίου.

Τόνισε ακόμη ότι στόχος του Πανεπιστημίου, είναι η περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων με τη Μητρόπολη Λεμεσού για επίτευξη των κοινών στόχων.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών, Αυξέντης Ζεμενίδης ανέφερε ότι φέτος έλαβαν στήριξη από το Σωματείο 287 φοιτητές με το ύψος των υποτροφιών να ανέρχεται στις €115,700 ευρώ.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Λεμεσού ευχαρίστησε τους φοιτητές για την παρουσία τους στην τελετή και εξέφρασε την ελπίδα ότι στο μέλλον ο κάθε ένας τους, έχοντας πραγματοποιήσει τα όνειρα και τους στόχους του, θα προβεί σε μια τουλάχιστον πράξη φιλανθρωπίας βοηθώντας έτσι με τη δική τους σειρά, τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.