Αρχική Αθλητικά Νέα Ζει το δικό του Ευρωπαϊκό όνειρο ο Άρης!

Ζει το δικό του Ευρωπαϊκό όνειρο ο Άρης! [BINTEO]

Με συνολικό σκορ 11-5 ο Άρης Λεμεσού άφησε εκτός συνέχειας από τα προκριματικά του Champions League την Μπάτε Μπορίσοφ και ο ίδιος συνεχίζει να ζει το όνειρο του, “κλειδώνοντας” μάλιστα μια σίγουρη θέση σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι παρατάχθηκε το βράδυ της Τρίτης στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου “Βαρόσι” στο  Mezőkövesd της Ουγγαρίας και χωρίς κανένα ίχνος υποτίμησης προς την αντίπαλο του κατάφερε να πάρει τη δεύτερη νίκη και να εξασφαλίσει την πρόκριση στον Γ’ προκριματικό του Champions League.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο Άρης ήταν η ομάδα που βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με τον Μπαμπίκα. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα ο Γκρομίκο έφερε το παιχνίδι στα ίσα για την Μπάτε, για να έρθει δύο λεπτά μετά ο Γκομίς να δώσει εκ νέου προβάδισμα στο σύνολο του Σπιλέφσκι.

Απ’ εκεί και πέρα και μετά το δεύτερο γκολ του Άρη η πλάστιγγα έγειρε για τα καλά με το μέρος του Λεμεσιανού συλλόγου, καθώς στο 35ο λεπτό ο Καζού έκανε το 1-3. Ο Μαρτίνοφ στο 48ο λεπτό μείωσε προσωρινά, για να έρθουν ο Μπέγκστον στο 55ο και ο Στεπίνσκι στο 74ο λεπτό να κάνουν το 2-5 το τελικό 3-5 διαμορφώθηκε στο 90+3 με γκολ του Λάπτεφ.

Έτσι ο Άρης έγραψε ιστορία εξασφαλίζοντας για πρώτη φορά τη συμμετοχή του σε ευρωπαϊκό όμιλο. Η «ελαφρά ταξιαρχία» εννοείται πως ονειρεύεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στην Ευρώπη.