Αρχική Τεχνολογία Διαρροή νέων εικόνων του επερχόμενου Samsung Galaxy Note 7

Διαρροή νέων εικόνων του επερχόμενου Samsung Galaxy Note 7

Η Samsung επισημοποίησε για τις 2 Αυγούστου την ημερομηνία ανακοίνωσης του νέου της Galaxy Note 7, το οποίο αναμένεται να είναι ίσως η ισχυρότερη συσκευή που έχει δημιουργήσει έως σήμερα η κορεατική εταιρεία.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του επόμενου Unpacked Event διέρρευσαν στο Διαδίκτυο μια σειρά από φωτογραφίες που εμφανίζουν το νέο phablet σχεδόν από κάθε οπτική γωνία. Η φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν αρχικά στο γαλλικό blog NowhereElse, το οποίο με τη σειρά του τις είχε αλιεύσει στο Weibo.

Αν και η αυθεντικότητα των φωτογραφιών όπως και η εγκυρότητα της πηγής είναι δύσκολο να εξακριβωθούν εντούτοις οι φωτογραφίες εμφανίζουν μία συσκευή που ταιριάζει σε μεγάλο βαθμό σε προγενέστερες διαρροές, οπότε είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να είναι πραγματικές.

Το Galaxy Note 7 εμφανίζεται να έχει σχεδιασμό ανάλογο με του Galaxy S7 edge, με καμπυλωτές άκρες και από τις δύο πλευρές της οθόνης. Επίσης, η συσκευή αναμένεται να υποστηρίζει τη χρήση stylus ενώ πιθανή είναι και η προσθήκη ειδικού λογισμικού Note πέρα από το τυπικό περιβάλλον χρήσης TouchWiz.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά η οθόνη θα είναι 5,7 ιντσών 2K Super AMOLED, ο επεξεργαστής Snapdragon 821 ή Exynos 8893 (ανάλογα με την αγορά διάθεσης), η μνήμη RAM θα είναι 4GB ή 6GB, η κύρια κάμερα θα διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 12 Megapixel ενώ η εμπρόσθια κάμερα θα είναι ανάλυσης 5 Megapixel. Θα διαθέτει φυσικά σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος και τον πολύ-αναμενόμενο σαρωτή ίριδας ενώ η μπαταρία του θα είναι χωρητικότητας 3.600 mAh….