Αρχική ΑΕΛ Ανακοίνωση της ΑΕΛ για τα εισιτήρια, €20 το κανονικό στα €12 για...

Ανακοίνωση της ΑΕΛ για τα εισιτήρια, €20 το κανονικό στα €12 για άνεργους, πολύτεκνους, φοιτητές, στρατιώτες και συνταξιούχους, υποχρεωτική

“Η ΑΕΛ ενημερώνει ότι την Παρασκευή 2/10 αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας, που θα γίνει την ημέρα γενεθλίων της ομάδας, δηλαδή την ερχόμενη Κυριακή 4 Οκτωβρίου και θα ξεκινήσει στις 19:00.

Ωράριο προπώλησης AEL Official Shop:

Παρασκευή (2/10): 09:00-13:00 / 15:00-19:00Σάββατο (3/10): 09:00-13:00

Τιμές Εισιτήριων:

Κανονικό Εισιτήριο: €20Μαθητικό Εισιτήριο: €12Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.

Η Διοίκηση της ΑΕΛ εξ αιτίας των γενεθλίων του μεγαλύτερου Αθλητικού Σωματείου της Κύπρου που μπαίνει στην περίοδο των εορτασμών των 85 χρόνων ζωής του, αποφάσισε όπως επιχορηγήσει το κανονικό εισιτήριο από 20 ευρώ προς 12 ευρώ για τις ακόλουθες κατηγορίες φιλάθλων της ομάδας:

– Φοιτητές– Στρατιώτες– Άνεργους– Πολύτεκνους– Συνταξιούχους* Για την παραχώρηση εισιτηρίων θα πρέπει να επιδεικνύονται τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

** Για την αγορά εισιτηρίου ισχύει για όλους τους φίλους της ομάδας ότι θα πρέπει να επιδείξουν την κάρτα μέλους του προγράμματος “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” ή την απόδειξη ή να προχωρήσουν επί τόπου (θα υπάρχουν ειδικά περίπτερα εγγραφής δίπλα από τα ταμεία του Τσιρείου) στην εγγραφή τους στο πρόγραμμα και ακολούθως με την απόδειξη θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήριο για την αναμέτρηση.

Η τιμή συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι 10 ευρώ ετησίως.

** Η αγορά εισιτηρίων αλλά και για το πρόγραμμα «Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» γίνεται μόνο με μετρητά και δεν δεχόμαστε επιταγές ή VISA.

** Εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν ΜΟΝΟ σε όσους είναι μέλη του προγράμματος “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” και από τα ταμεία του γηπέδου τα οποία θα ανοίξουν στις 17:30….

Προηγούμενο άρθροΘαθελα να σταθώ στη διαιτησία του Λούκα Σωτηρίου στην Πάφο κι΄ανεξάρτητα από την “φτωχή” εμφάνιση της μεγάλης ΑΕΛ, αυτό δεν σας κάνει μεγά
Επόμενο άρθροΧριστάκης Χριστοφόρου: “Αλλαγές μπορούν να γίνουν όχι λόγω μουρμούρας αλλά λόγω αντιπάλου”