Αρχική Υγεία Υγεία… από Καρδιάς! Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εκδήλωση παρουσίασης των υπηρεσιών που...

Υγεία… από Καρδιάς! Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εκδήλωση παρουσίασης των υπηρεσιών που προσφέρει το Καρδιολογικό Κέντρο της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Τhe Yacht Club στη Λεμεσό, εκδήλωση παρουσίασης των προσφερόμενων υπηρεσιών του Καρδιολογικού Κέντρου της  Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς 2017.

Με το σύνθημα «Υγεία… από Καρδιάς», η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με σκοπό να αναδειχθεί το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών υγείας που προσφέρει το Καρδιολογικό Κέντρο της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ, καθώς και για να υπάρξει μια γνωριμία με τους ιατρούς του.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Δρ. Ευάγγελος Σιβιτανίδης, Χειρουργός Καρδιάς Θώρακος και Μεγάλων Αιμοφόρων Αγγείων και ο Δρ. Γιώργος Παναγή, Επεμβατικός Καρδιολόγος, οι οποίοι ενημέρωσαν τους παρευρισκομένους, τόσο για τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Καρδιολογικού Κέντρου του Νοσοκομείου όσο και για την τελευταίας γενιάς προηγμένη τεχνολογία που διαθέτει.

Σύμφωνα με τους ομιλητές, το Κέντρο Καθετηριασμών Καρδιάς αποτελεί ένα σύγχρονο Αιμοδυναμικό εργαστήριο που στοχεύει στη διάγνωση και θεραπεία παθήσεων σε ασθενείς με καρδιακές παθήσεις, όπως στεφανιαία νόσο, αρρυθμίες, βαλβιδοπάθειες και καρδιακή ανεπάρκεια. Επιπλέον, αναφορά έγινε και στο υψηλό επίπεδο των πολύπλοκων χειρουργικών επεμβάσεων που διενεργούνται στο Καρδιοθωρακοχειρουργικό Τμήμα, υποστηριζόμενο πάντα από εξειδικευμένα τμήματα όπως Χειρουργεία, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και Ειδική Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για τη μετεγχειρητική πορεία των ασθενών.

Τέλος, αναφέρεται ότι η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ, πιστή στη δέσμευσή της να πρωταγωνιστεί και να ξεχωρίζει πάντα ως πρωτοπόρος και αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας, θα συνεχίζει να εργάζεται έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο της αποστολής της την ικανοποίηση της ανάγκης του ανθρώπου για καλύτερη ποιότητα ζωής.