Αρχική ΑΕΛ “Έκλεισε” γρήγορα η θέση του Team Manager, προσπάθεια να κλείσει ο Σύλβα...

“Έκλεισε” γρήγορα η θέση του Team Manager, προσπάθεια να κλείσει ο Σύλβα και να αρθεί το εμπάργκο

Ένα παιδί το οποίο είχε εργαστεί ξανά στην ΑΕΛ πριν από δυο χρόνια όταν προπονητής ήταν ο Ιβάηλο Πέτεφ βιώνοντας την αδικία της τσάκρας στον τελευταίο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, φαίνεται να επσιτρέφει για να αναλάβει την θέση του team manager.

Η θέση είχε προκηρυχθεί μόλις χθες μετά από την παραίτηση του Νικόλα Καρασαμάνη πριν από ένα περίπου μήνα και κάποιες προσωρινές ανακατατάξεις που είχαν γίνει στην εταιρεία. Έτσι φαίνεται να κλείνει μια εκκρεμότητα σε σημαντικό πόσο για την ΑΕΛ.

Την ίδια ώρα εντείνονται οι προσπάθειες για να κλείσει και το θέμα του Σύλβα Σαντιτσίνο ο οποίος θα αποτελούσε την τελευταία μεταγραφή της ΑΕΛ ωστόσο η περίπτωση παρουσιάζεται δύσκολη μιας και στην ΑΕΛ πρέπει να βρουν ένα σημαντικό ποσό για να την ολοκληρώσουν.

Και μάλιστα αυτή την στιγμή η διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας προσπάθει να κλείσει και άλλες οικονομικές εκκρεμότητες έτσι που να αρθεί το μεταγραφικό εμπάργκο για να ζητηθούν οι μπλε κάρτες των ποδοσφαιριστών που έχουν αποκτηθεί, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμη….