Αρχική Τεχνολογία Ένα PC με Windows 10 στην τσέπη σας, το Kangaroo είναι ένα...

Ένα PC με Windows 10 στην τσέπη σας, το Kangaroo είναι ένα νέο PC τσέπης, το οποίο έχει λειτουργικό σύστημα Windows 10 και θα κοστίζει το πολύ 100 ευρώ

Το Kangaroo είναι ένα νέο PC τσέπης, το οποίο έχει λειτουργικό σύστημα Windows 10 και θα κοστίζει το πολύ 100 ευρώ.

Το συγκεκριμένο PC έχει σχήμα και βάρος όσο ένα smartphone, στο εσωτερικό του όμως διαθέτει έναν επεξεργαστή Intel Cherrytrail, ο οποίος είναι χρονισμένος στα 2.24 GHz, με μνήμη RAM στα 2 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος φτάνει στα 32 GB.

Με ενσωματωμένη θύρα HDMI, μπορεί να συνδεθεί με την τηλεόρασή, ενώ με τη χρήση καρτών microSDXC o εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 128 GB. Με το Kangaroo μπορούν να συνδεθούν επίσης και περιφερειακές συσκευές μέσω δύο θυρών USB, ενώ περιλαμβάνεται και ένα καλώδιο για τη σύνδεση με το ρεύμα.  Ζυγίζει μόλις 200 γραμμάρια, ενώ οι διαστάσεις του είναι 124×80,5×12,9 χιλιοστά, με την μπαταρία του να προσφέρει αυτονομία 4 ωρών.

Το λειτουργικό του σύστημα είναι Windows 10 Home Edition, παρέχοντας στον χρήστη όλες τις δυνατότητες ενός επιτραπέζιου υπολογιστή, ενώ υποστηρίζει όλες οι μορφές ασύρματης συνδεσιμότητας. Στην ουσία το Kangaroo είναι ένας plug and play φορητός υπολογιστής με απεριόριστες δυνατότητες και μια πολύ προσιτή τιμή.

ΠΗΓΗ: SIGMALIVE…