Αρχική Λεμέσιος Λεμέσια, πέρασαν και φέτος “αόρατα” κι΄ας είχαμε τόσο αξιόλογες εκδηλώσεις, τόσες συναντήσεις,...

Λεμέσια, πέρασαν και φέτος “αόρατα” κι΄ας είχαμε τόσο αξιόλογες εκδηλώσεις, τόσες συναντήσεις, τόσα αθλήματα και τόσους αθλητές!

Για μια ακόμη χρονιά τα Λεμέσια, η μεγαλύτερη ίσως αθλητική διοργάνωση σε συμμετοχή αθλητών, αθλημάτων ή και διάρκειας χρόνου που διοργανώνεται στην Κύπρο, πέρασε και φέτος “αόρατα”.

Χωρίς ο κόσμος να γνωρίζει τι θα γίνει που και πότε, χωρίς ο κόσμος να γνωρίζει τι έγινε που και πότε, χωρίς να υπάρχει η προβολή ούτε των αθλητών, ούτε των αθλημάτων αλλά ούτε και του δήμου μας.

Και το τι φταίει είναι ξεκάθαρο. Ο Δήμος Λεμεσού είναι ανύπαρκτος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδύκτιο διατηρώντας μια παλαιού τύπου ιστοσελίδα, φτωχή σε ενημέρωση και μη διαδραστική.

Ιδιαίτερα για μια τέτοια διοργάνωση που συγκεντρώνει πολλές και διαφορετικές εκδηλώσεις, συναντήσεις, για πολλές μέρες σε διαφορετικά μέρη, γήπεδα, γειτονιές, δρόμους, χρειάζεται συνεχής ενημέρωση.

Κι΄αυτό είναι εύκολο σήμερα, στην εποχή της τεχνολογίας του 2015, δύσκολο ίσως για τον Δήμο Λεμεσού που παρουσιάζει ακόμη ανακοινώσεις και προγράμματα εκδηλώσεων με σκαναρισμένες σελίδες ή με φακέλους pdf.

Ως εκ τούτου κι΄επειδή είναι και κρίμα να συμβαίνουν όλα αυτά στα “κρυφά” αλλά και κρίμα να μην παίρνει ο δήμος την προβολή που του αξίζει λέμε ότι αυτό που χρειάζεται από χθες αν ήταν δυνατόν, είναι γραφείο τύπου.

Καλό σας μήνα!

ο ΛΕΜΕΣ ιος…