Αρχική ΑΡΗΣ Έχασε με 3-1 και αποκλείστηκε ο ΑΡΗΣ, Δημοσθένους “και να υπήρχαν τέσσερα...

Έχασε με 3-1 και αποκλείστηκε ο ΑΡΗΣ, Δημοσθένους “και να υπήρχαν τέσσερα ημίχρονα δεν θα παίρναμε την πρόκριση”

Την ήττα με 3-1 γνώρισε απόψε στο Τσίρειο ο ΑΡΗΣ στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ με τον πρόεδρο του ΑΡΗ να κάνει δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με πολλά υπονοούμενα.

Το σκορ άνοιξε για τον ΑΠΟΕΛ στο 49΄ο Εφραίμ ενώ ισοφάρισε για τον ΑΡΗ ο Μαραγκουδάκης στο 63′. Στο 77΄ο ντε Βινσέντι έκανε το 1-2 και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αλωνεύτης έγραψε το  τελικό 1-3.

Δηλώσεις Δημοσθένους:«Ο Άρης στάθηκε στο γήπεδο καλύτερα κι από τον ΑΠΟΕΛ. Μπράβο στα παιδιά και τον προπονητή μας. Συγχαρητήρια και στον ΑΠΟΕΛ και σε αυτούς που εργάστηκαν τόσο σκληρά για να πάρει την πρόκριση. Μας αδικεί πολύ το αποτέλεσμα. Ήταν εμφανές ότι τα παιδιά προσπάθησαν όσο μπορούσαν, αλλά ακόμα και να υπήρχαν τέσσερα ημίχρονα δεν θα παίρναμε την πρόκριση».

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:Άρης: Νουρεντινόσκι, Χριστοφόρου, Οζίας, Χαραλάμπους, Ευσταθίου, Παναγή, Κυριάκου (81′ Γκονζάλες), Αουρέλιο (73′ Γκούπερατς), Ράντι, Κύπρου, Μαραγκουδάκης

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Μερκής, Αμορίν, Αλεξάνδρου, Μοράις, Βινίσιους, Στίλιτς (80′ Πιατκόφσκι), Εφραίμ (55′ Ντε Βινσέντι), Βάντερ, Σωτηρίου (62′ Αλωνεύτης)

– See more at: http://www.kerkida.net/articles/a-katigoria/eidiseis/155171-stoys-4-me-aghotiki-triara-fotos#sthash.eu6tI0IP.dpuf…