Αρχική ΑΕΛ Έχει πλέον και ζωντανή εικόνα ο Χάβος, δουλεύει και για τον Γεννάρη...

Έχει πλέον και ζωντανή εικόνα ο Χάβος, δουλεύει και για τον Γεννάρη με προτεραιότητα την θέση του κεντρικού κυνηγού, επανέρχεται το όνομα τ

Ο Μάκης Χάβος έχει πλέον και ζωντανή εικόνα από την νεα ομάδα του κι΄αφου γνωρίζει τι ακριβώς είναι αυτό που χρειάζεται σε συνεργασία με την διοίκηση έχει αρχίσει να καταστρώνει και το μεταγραφικό πλάνο του Ιανουαρίου.

Βεβαίως δεν χρειάζεται να είναι κανένας μάγος για να μαντέψει ποια είναι η πρώτη θέση που θα θελήσει να κλείσει ο Έλληνας τεχνικός και όπως μαθαίνουμε στα πλαίσια αυτά έχει καταρτίσει μια λίστα κεντρικών κυνηγών.

Ένα από τα ονόματα της λίστας αυτής βρισκόταν στην λίστα της ΑΕΛ και το περασμένο καλοκαίρι και πρόκειται για τον Κολομβιανό Έρικ Μορένο τον οποίο γνωρίζει αφου είχε αγωνιστεί και στον Παναιτωλικό το 2014-2015.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής κατέληξε τελικά δανεικός από την Μπράγκα στην οποία ανήκει στην Ρεάλ Βαγιαδολίδ στην Β΄κατηγορία της Ισπανίας όπου μετρά μόλις μια συμμετοχή 23 λεπτών. Έτσι δεν θα αποκλείαμε το οτιδήποτε.

Μια άλλη παράμετρος στο θέμα του κεντρικού κυνηγού είναι ότι ο Μάρκο Ταγκμπατζουμί είχε παραχωρηθεί σε ομάδα της Νορβηγίας δανεικός μέχρι και το τέλος του χρόνου κι΄από την 1η Ιανουαρίου 2016 θα πρέπει να επιστρέψει στη Λεμεσό.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΙΚ ΜΟΡΕΝΟ…