Αρχική Φούρπος Έχουμε όλοι μας κοντή μνήμη

Έχουμε όλοι μας κοντή μνήμη

Είναι “θεμιτό” στην Κύπρο, να έχουμε όλοι μας κοντή μνήμη. Είναι άλλωστε εθνικό σπορ, να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, να βλέπουμε μόνο την δική μας αυλή και τα τετραγωνικά του σπιτιού μας και βεβαίως να κλείνουμε τα μάτια στην αλήθεια και την πραγματικότητα.

Τώρα θα μου πείτε κύριε “φούρπε”, γιατί “κολλάς” της Κυρίας. Γιατί νομίζω το έχει παρακάνει και το έχει παρακάνει εμπλέκοντας άμεσα ή έστω έμμεσα, τα συμφέροντα δυο Λεμεσιανών ομάδων. Της ΑΕΛ, την οποία αντιμετωπίζει στο γήπεδο της την Κυριακή και τον ΑΡΗ απ΄τον οποίο έχασε δικαιότατα στο Τσίρειο.

Στα πλαίσια λοιπόν της κοντής μνήμης που μας διακατέχει όλους σε αυτό το νησί που ζούμε και επι της ευκαιρίας, σας παραθέτουμε πιο κάτω, τον αγώνα πρεμιέρας της Ανόρθωσης με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι. Ο αγώνας έγινε στις 28 Αυγούστου 2011, δηλαδή κατακαλόκαιρα και η Κυρία, μπήκε στο πρωτάθλημα με το δεξί κι΄ας πέτυχε το γκολ από θέση offside.

Υ.Γ. Αυτό είναι ένα μικρό, ένα ελάχιστο δείγμα, θα μπορούσαμε να παραθέσουμε και άλλα, σε σχέση με την εύνοια που διαχρονικά έχουν από την διαιτησία, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια. Δεν έχουμε κάτι με αυτές τις ομάδες. Βεβαίως και υποστηρίζουμε τις Λεμεσιανές. Αλλά υποστηρίζουμε και το δίκαιο και πρώτιστα την αλήθεια. Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι μας.  

ο φούρπΟς

 …