Αρχική Φούρπος Γελάμε με τους τάχατες αδικημένους

Γελάμε με τους τάχατες αδικημένους

Μετά τα συλλαλητήρια της Ομόνοιας, τα κλαψουρίσματα, τις ανακοινώσεις και το σχίσιμο των ιματίων, ήλθε η σειρά της Ανόρθωσης. Η Ανόρθωση, η ομάδα της Αμμοχώστου, αδικείται από την διαιτησία.

Βεβαίως στις δύσκολες μέρες που ζούμε, μέσα από την οικονομική κρίση, τους λογαριασμούς της ΑΗΚ, την ανεργία και την γενικότερη ψυχοπλάκωση, είναι καλό να βρίσκουμε και κάτι να μας ψυχαγωγεί.

Και βεβαίως, όταν κάποιος διαβάζει ανακοινώσεις, από την Ομόνοια, τον Αποέλ, οι δυο όψεις του ιδίου νομίσματος, αλλά και της Ανόρθωσης, για ότι τάχατες τους αδικεί η διαιτησία ή και το σύστημα, ε, τότε το γέλιο είναι άφθονο.

Αλήθεια, αν αυτοί, οι συγγραφείς των ανακοινώσεων της Ανόρθωσης, της Ομόνοιας προηγουμένως, κάποτε του Αποέλ, αν αυτοί, ήταν παράγοντες του φετινού ΑΠΟΛΛΩΝΑ, της διαχρονικής ΑΕΛ και φυσικά του ΑΡΗ, τότε τι θα έγραφαν;

Θα σας πω εγώ, ότι θα έπρεπε να γράφουν ολάκερα βιβλία. Και στην ουσία του θέματος, γιατί διαμαρτύρεται η Ανόρθωση; Και η κόκκινη ήταν κόκκινη και το πέναλτυ δεν ήταν πέναλτυ και ο ΑΡΗΣ, κέρδισε πάρα πολύ δίκαια.

Αυτά, αν και μπορώ να γράψω και άλλα πολλά.

Υ.Γ. Αν μη τι άλλο, το γέλιο κάνει καλό στην υγεία….