Αρχική Λεμέσιος Έχουν και παράπονα οι καφεστιάτορες!!!

Έχουν και παράπονα οι καφεστιάτορες!!!

Αγαπητέ Χρήστο,

Κατ΄αρχάς τόσο καιρό ατό που έλεγες είναι ότι “μα ποιος σας έλεγε ότι οι καταστηματάρχες δεν θέλουν πεζόδρομο, δεν θέλουν τουριστικό ωράριο, κλπ”. Τώρα βεβαίως υπάρχουν γραπτώς και δεν μπορείς να τα αμφισβητήσεις.

Η ουσία όμως δεν είναι αυτή.

Η ουσία είναι ότι τρία-τέσσερα άτομα, αποφασίζουν την τύχη της πόλης μας. Η Ανεξαρτησίας ανήκει στην πόλη μας, στους πολίτες της. Και η πλειοψηφία του κόσμου της Λεμεσού, θα ήθελε ένα κέντρο της πόλης, έναν εμπορικό δρόμο, όπου να μπορεί να κατέβει με τα παιδιά του χωρίς τον φόβο να τους πατήσουν τα αυτοκίνητα, να κάτσουν σε μια καφετέρια, κλπ.

Νομίζω καταλαβαίνεις τι σου λέω, γιατί είσαι έξυπνος. Είναι ότι συμβαίνει και ότι υπάρχει σε όλο τον κόσμο. Αντίθετα τώρα που υπήρχε και το χρήμα, το χρησιμοποίησαν οι τρείς-τέσσερεις για να κατασκευάσουν αυτό το έκτρωμα, γιατί έτσι έγινε η Ανεξαρτησίας.

Όσον αφορά για τις φοβίες, δικαιολογίες και μπλα, μπλα, μπλα. Απόν θελει να παει στον μύλο, δέκα μέρες κοσσιηνίζει. Είναι αυταπόδεικτο σε όλο τον κόσμο ότι όλοι οι εμπορικοί δρόμοι είναι πεζόδρομοι και με μεγάλη εμπορική κίνηση. Εμείς δηλαδή ανακαλύψαμε την τασσιηνόπιτα;

Και γι΄αυτό που λες ότι θα κλείσουν το 30% των καταστημάτων αν γίνει πεζόδρομος. Μα δεν είναι τώρα που κλείνει το ένα κατάστημα μετά το άλλο; Τουλάχιστον αυτό λέτε σε ανακοινώσεις σας, αλλά και φαίνεται αν κάνει κάποιος μια βόλτα στο κέντρο. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, και οι αίτιοι και υπεύθυνοι, είστε εσείς.

Μάριος ΖάρναςΑπλός Πολίτης –Μεροκαματιάρης και μη πρνομιούχος καταστηματάρχης στο κέντρο της πόλης.Απλός πολίτης που δεν μπορεί να βλέπει πλέον τα στραβά και ανάποδα και να τα αποδέχετε….