Αρχική Λεμέσιος Αγαπητέ υπουργέ, δήμαρχε και όσοι άλλοι αρμόδιοι έχετε σχέση, 40 λεπτά κόμβος...

Αγαπητέ υπουργέ, δήμαρχε και όσοι άλλοι αρμόδιοι έχετε σχέση, 40 λεπτά κόμβος Αγ.Φύλας μέχρι και το Καφέ Παρί

Το έργο ανακατασκευής της οδού Αγίας Φυλάξεως, ενός από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους στην Κύπρο, ένας δρόμος στον οποίο ταλαιπωρούνται καθημερινά χιλιάδες οδηγοί, στάληκε οριστικά και αμετάκλητα στις Ελληνικές καλένδες.

Και γι΄αυτό φταίνε ή καλύτερα φταίμε όλοι. Εμείς που αποδεχόμαστε τα πάντα παθητικά, εμείς που ικανοποιούμαστε με την κάθε κοροιδία, όπως και η τάχατες επίστρωση του δρόμου με λίγο πρέμιξ, κάτι το οποίο μάλιστα και χειροκροτούμε.

Κύριε υπουργέ, δήμαρχε και όσοι άλλοι αρμόδιοι έχετε σχέση με το έργο, χωρίς βροχή έκανα 40 ολόκληρα λεπτά από τον κόμβο Αγίας Φύλας μέχρι και τα φώτα του καφέ Παρί και με βροχή άστε καλύτερα να διαβεί κάποιος τον δρόμο με γόνδολα.

Κι΄όμως το έργο αυτό έχει παγώσει και αυτό για να μην είμαστε άδικοι δεν έχει συμβεί σήμερα. Αλλά αυτό συμβαίνει και σήμερα, όπως δεν είχε συμβεί και με τον προηγούμενο υπουργό και με τον προ-προηγούμενο υπουργό.

Όσον αφορά τον δήμο, σίγουρα δεν μπορεί να έχει τον πρώτο λόγο κι΄αυτό το γνωρίζουμε, αυτό όμως που επίσης βλέπουμε είναι ότι εδώ και δυο-τρία χρόνια ο δήμος δεν σπρώχνει δεν πιέζει και απλά αρκείται με τα λίγα, όπως η επίστρωση με πρέμιξ.

Αυτά γα προβληματισμό, αν δηλαδή ακούει ή και αν νοιάζεται κανείς! Οι πολίτες της Λεμεσού υποφέρουν καθημερινά στον δρόμο αυτό κι΄αυτό δεν είναι σωστό!

ο ΛΕΜΕΣ ιος…

image

image