Αρχική Λεμέσιος Ακόμη κι΄αυτές τις δύσκολες μέρες η Λεμεσός είναι ζωντανή, με τις πρωτοβουλίες...

Ακόμη κι΄αυτές τις δύσκολες μέρες η Λεμεσός είναι ζωντανή, με τις πρωτοβουλίες απλών ανθρώπων και την στήριξη των Δήμων

Ακόμη κι΄αυτές τις τραγικές και δύσκολες μέρες για την Κύπρο μας και τον λαό της, η Λεμεσός είναι ζωντανή και ζεί κάθε μέρα και κάθε στιγμή. Κι΄αυτό συμβαίνει γιατί ο κόσμος, οι απλοί άνθρωποι, ο κάθε Λεμεσιανός αγαπά και θέλει να ζήσει την ζωή.

Και το κάνει αυτό με διάφορες πρωτοβουλίες και με τους δήμους και ειδικά τον Δήμο Λεμεσού να είναι δίπλα στις πρωτοβουλίες αυτές, όσο και όπως μπορεί. Νυκτερινή Ποδηλασία, Φεστιβάλ Μπύρας, Έθνικ Φέστιβαλ, βραδιές Κούβας στο Ζίγκ Ζάγκ.

Αυτές είναι μερικές από τις τρέχουσες τις τελευταίες εκδηλώσεις που γίνονται με πρωτοβουλία  των πολιτών και τον δήμο συμπαραστάτη. Κάθε μέρα και κάτι συμβαίνει στην Λεμεσό μας. Πολιτισμός, διασκέδαση, όρεξη για ζωντάνια και ζωή.

Και πέραν όλων αυτών οι επίσημες εκδηλώσεις των δήμων και στον Άγιο Αθανάσιου και στα Πολεμίδια, και στον Ύψωνα και στην Γερμασόγεια, ακόμη και στον μίκρο δήμο της Μέσα Γειτονιάς, αλλά και στα χωριά της Λεμεσού.

Η Λεμεσός ακόμη και κάτω από την κατοχή του eurogroup, ακόμη και κάτω από την μπότα αυτών των λίγων σχιζοφρενών της Ευρωζώνης και του ΔΝΤ, αυτών που θέλουν τους λαούς να εξαθλιώνονται και να γονατούν, η Λεμεσός παραμένει ζωντανή, ζώντας την κάθε της στιγμή.

Υ.Γ. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι πλείστες των εκδηλώσεων είτε είναι δωρεάν ή με μικρό κόστος. Κάτι πολύ σημαντικό ιδιαίτερα σήμερα για τον κάθε άνθρωπο τον κάθε συμπολίτη μας. Όλοι μαζί μπορούμε, ο ένας για τον άλλο. Και μπράβο μας.

ο ΛΕΜΕΣ ιος…