Αρχική Λεμέσιος “Ούλλοι λέουν τζιε πολλέουν τζιο στραός τζιεί που πονεί”, συγνώμη αλλά οι...

“Ούλλοι λέουν τζιε πολλέουν τζιο στραός τζιεί που πονεί”, συγνώμη αλλά οι Πάφιοι επατήσαν πας την Αγία Τράπεζα

Δεν μας φτάνουν τα προβλήματα που έχουμε, με την οικονομική κρίση, την ανεργεία, την εξαθλίωση, οι Πάφιοι το βκιολί τους. Θέλουν γιατί ημίησιη μου παράγουν πολιτισμό, την Σχολή Καλών Τεχνών.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο και τις δηλώσεις στον Φιλελεύθερο και διαβάστε και το πιο κάτω μικρό απόσπασμα από το συγκεκριμένο άρθρο. Θα καταλάβετε ότι οι αδελφίοι Πάφιοι, επατήσαν πας την Αγία Τράπεζα.

Βεβαίως γι΄αυτό φταίει το κράτος, αλλά και ίσως και το ΤΕΠΑΚ που δεν τους το κόβουν μιαν τζιε έξω. Γιατί δεν το κάνουν δεν ξέρω, αλλά το θέμα έχει πραγματικά κουράσει και με έχει νευριάσει.

Διαβάστε και νευριάστε και εσείς:   

“Εδώ και χρόνια, οργανωμένα και βάσει συγκεκριμένων δεδομένων η Πάφος αιτείται την μεταφορά και λειτουργία στην πόλη της Σχολής Καλών Τεχνών”, επεσήμανε. “Το αίτημα αυτό εδράζεται σε δεδομένα που άπαντες αναγνωρίζουν ως ισχυρά και λογικά, όπως είναι η λαμπρή παράδοση της Πάφου στον τομέα του πολιτισμού και των τεχνών, η επάρκεια κατάλληλων χώρων και υποδομών για φιλοξενία τέτοιου εκπαιδευτικού ιδρύματος ανωτάτου επιπέδου, καθώς και η υποχρέωση του επίσημου κράτους να βοηθήσει την Πάφο στον τομέα της εκπαίδευσης, όπως έπραξε κατά κόρον με άλλες επαρχίες”.

ο ΛΕΜΕΣ ιος…