Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ Ανακοίνωση ΠΑΝΣΥΦΙ Απόλλωνα για το Καλοκαιρινό Πάρτυ και την πρεμιέρα με τον...

Ανακοίνωση ΠΑΝΣΥΦΙ Απόλλωνα για το Καλοκαιρινό Πάρτυ και την πρεμιέρα με τον ΑΡΗ

Αναλυτικά:

Το ετήσιο καλοκαιρινό πάρτι του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ διοργανώνεται το ερχόμενο Σάββατο 22/08/2015 στην παραλία της Μονής στο κέντρο Ithaka Beach Bar.

Εκεί θα μαζευτούμε από νωρίς με μουσική από ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ DJ’s, άφθονο ποτό και πάνω από όλα με καλοκαιρινή ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΗ διάθεση. Η φυγοκατάσταση θα ξεκινήσει από τις 8:00 το βράδυ της Παρασκευής 21/08/15 με το μπαρ, τα μαγγάλια και την μουσική να δουλεύουν κανονικά ενω για όσους αδελφούς ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ επιθυμούν θα υπάρξει και camping.

Στο πάρτι θα παρευρεθούν αθλητές και αθλήτριες από διάφορα τμήματα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ όπως και η ποδοσφαιρική ομάδα. Μεταξύ άλλων εκπλήξεων θα υπάρξουν κληρώσεις δώρων, πωλήσεις προϊόντων του συνδέσμου και άλλες δραστηριότητες.

Η είσοδος και για τις δυο μέρες είναι 10 ευρώ με ένα ποτό, ενώ η διαχείριση και τα έσοδα από το μπαρ θα πάνε αποκλείστικα στον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ για καλύτερη οργάνωση και παρουσία της ΘΥΡΑΣ ΕΝΑ στην νέα χρονία. Όλοι παρών να διασκεδάσουμε και να ταρακουνήσουμε την Μονή με την ΕΝΤΑΣΗ της ΘΥΡΑΣ ΕΝΑ σε άκρως οπαδική ατμόσφαιρα!

Την ερχόμενη Κυριακή 23/08/15 είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος και η ομάδα μας ξεκινά με τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Άρη στο Τσίρειο. Η ΘΥΡΑ ΕΝΑ θα δώσει ΒΡΟΝΤΕΡΟ παρών και καλούμε όλο τον ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΟ κόσμο να γίνει ένα μαζί μας για να σπρώξουμε την ομάδα στην νίκη!

 …