Αρχική Φούρπος Πως είναι δυνατόν να λένε ότι δηλώνουν Λεμεσιανοί αλλά στις φανέλες και...

Πως είναι δυνατόν να λένε ότι δηλώνουν Λεμεσιανοί αλλά στις φανέλες και στα βιβλία των ομάδων τους να μην μπορεί να γραφτεί η λέξη Λεμεσός;

Επειδή δεν θα βαρεθώ ΠΟΤΕ να το γράφω και να το ξαναγράφω μέχρι να το αντιληφθούν όλοι ότι δεν κολλά να είσαι Λεμεσιανός και να μην υποστηρίζεις την πόλη σου, παρουσιάζω τις πιο πάνω φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε το αναμνηστικό βιβλίο που εκδόθηκε με την ευκαιρία των 60χρονων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και το πίσω μέρος της φετινής επετειακής φανέλας της ΑΕΛ.

Στο βιβλίο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ αυτό που είναι ξακάθαρο και είναι έντονο και χαρακτηριστικό είναι το ότι πρόκειται για μια ομάδα της Λεμεσού. ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού λέει, ενώ όσον αφορά την επετειακή για τα 85 χρόνια ζωής φανέλα της ΑΕΛ, η αναγραφή στο πίσω μέρος της φανέλας της πόλης η οποία γέννησε και εκπροσωπεί αυτή η ιστορική ομάδα είναι κάτι που στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα.

Τώρα ποιός μπορεί να πείσει έναν άνθρωπο λογικό, ένα άνθρωπο που μπορεί να αντιληφθεί ότι το 1+1 θα μας κάνει πάντα 2, ότι δεν είναι φυσιολογικό ένας Λεμεσιανός να υποστηρίζει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ή την ΑΕΛ, την ΑΕΛ ή τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, αλλά είναι τάχατες φυσιολογικό, λογικό ή πως αλλλοιώς να υποστηρίζει μια ομάδα της πρωτεύουσας; Έλα όμως που δεν είναι!

Δεν είναι γιατί αυτό που υποστηρίζετε όσοι το κάνετε και για οποιονδήποτε λόγο το κάνετε, δεν έχει καμμιά σχέση με Λεμεσό. Υποστηρίζετε είτε τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελληνων ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, είτε τον Αθλητικό Σύλλογο Ομόνοια ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. Ότι άλλο λέτε αλλά και όποια άλλη δικαιολογία κι΄αν προβάλλεται είναι απλά παραμύθια της χαλυμάς.

Γι΄αυτό το ξαναλέω και είναι τόσο απλό. Αν είσαι Λεμεσιανός και είσαι περήφανος για την πόλη σου, πρέπει να το δείχνεις και να το υποστηρίζεις. Και πρέπει να μπορείς να το εκφράσεις είτε φορώντας την φανέλα της αγαπημένης σου ομάδας, είτε διαβάζοντας την ιστορία της αγαπημένης σου ομάδας στα παιδιά σου! Τόσο απλά. Καλό πρωτάθλημα και όλοι οι τίτλοι στην Λεμεσό!

ο φούρπΟς…