Αρχική ΑΕΛ Ανακοίνωση ΣΥΦΑΕΛ: “Τώρα ΟΛΟΙ μαζί πρέπει να σηκώσουμε την ΑΕΛ μας στους...

Ανακοίνωση ΣΥΦΑΕΛ: “Τώρα ΟΛΟΙ μαζί πρέπει να σηκώσουμε την ΑΕΛ μας στους ώμους μας”

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΦΑΕΛ:

Μέσα από τις δύσκολες καταστάσεις που επικρατούν, η ομάδα μας και όλοι οι οπαδοί της, καλούμαστε να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά.  Η μαζική στήριξη στην ομάδα απ όλους τους λέοντες είναι, επιτακτική ανάγκη.  Ο επόμενος αγώνας είναι για όλους μας αγώνας συσπείρωσης και νίκης.  Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια…

Ο κάθε Αελίστας κατανοεί και ξέρει ότι η Α.Ε.Λ. μας, μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ, ανεξαιρέτως!  Τη Κυριακή, όσοι αγαπούν και νοιάζονται την Α.Ε.Λ θα βρίσκονται εκεί, στην ανατολική κερκίδα.  Πλάι στην ομάδα μας. Χωρίς εγωισμούς και κλάψες, ο Αελίστας θα σπρώξει την ομάδα μας προς τη νίκη.  Μαζικά και με παλμό, ο κόσμος της Α.Ε.Λ επιβάλλεται να δώσει το σύνθημα της αντεπίθεσης και ανάτασης της ομάδας μας.  Δεν επιτρέπονται οι ολιγωρίες…

Τώρα ΟΛΟΙ μαζί πρέπει να σηκώσουμε την Α.Ε.Λ μας στους ώμους μας.  Γιατί, πολύ απλά, η Α.Ε.Λ μας τη δεδομένη στιγμή αυτό έχει ανάγκη.  Εμείς θα καλύψουμε τις αδυναμίες της ομάδας μας.  Με την βροντερή παρουσία μας στο γήπεδο.  Με το ασταμάτητο τραγούδι μας.

Με το πάθος και την αποφασιστικότητα μας!  Το δικό μας πείσμα μπορεί να μεταδοθεί στους ποδοσφαιριστές μας, φτάνει να καταλάβουμε ΟΛΟΙ ότι μπορούμε να το καταφέρουμε.  Άλλωστε, η ιστορία μας, λέει, ότι ο κόσμος της Α.Ε.Λ πάμπολλες φορές έδειξε το δρόμο στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές.  Τα παραδείγματα πολλά και ο Αελίστας ξέρει.

Ας μην μείνουμε λοιπόν στα λόγια.  Όλοι μας μπορούμε.  Οι δρόμοι της Λεμεσού, τη Κυριακή, οδηγούν στο Τσίρειο.  Ας το μάθουν όλοι κι όποιος δεν το ξέρει ας του το υπενθυμίσουμε εμείς, εσύ κι εσύ!

Όλοι με το κίτρινο κασκόλ σφιγμένο στο χέρι…

Τη Παρασκευή, το βράδυ, καλούνται όλοι οι οργανωμένοι όπως παρουσιαστούν στο οίκημα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, στο Ζακάκι.  Η μεγάλη αυτή συγκέντρωση, αποτελεί μέρος της μαζικής παρουσίας μας στον αγώνα της Κυριακής.  Καλούνται όλα τα μέλη του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ να βρίσκονται εκεί.  Όπως και σε κάθε αγώνα της ομάδας μας, ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ βρίσκεται στη πρώτη γραμμή, παντού και πάντα.

Έτσι κι αυτή τη φορά, το γενικό κάλεσμα προς όλους, σκοπό έχει την απαρχή της μαζικής μας παρουσίας στο Τσίρειο.  Ας δείξουμε τις διαθέσεις μας από τη συγκέντρωση της Παρασκευής και με πώρωση και πίστη να δείξουμε το δρόμο προς όλους τους λέοντες…  Η συσπείρωση θέλει δουλειά, όχι απο ένα ή δέκα άτομα… Η συσπείρωση αφορά όλους όσους αγαπούν της Α.Ε.Λ .

Τέλος, ενημερώνουμε όλους τους λέοντες ότι, στον αγώνα της Κυριακής, θα υπάρχουν σε διάφορα σημεία, μέσα και έξω από την ανατολική κερκίδα συνδεσμίτες οι οποίοι, θα δέχονται εισφορές για φίλο συνδεσμίτη ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.  Η εισφορά, οποιουδήποτε ποσού από όλους μας είναι πολύ σημαντική!  Παρακαλούμε όπως ανταποκριθούμε όλοι, με ότι μπορεί ο κάθε ένας μας.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ  1989

 …