Αρχική Λεμέσιος Αν οι αποβάθρες στο πάρκο της επίχωσης ήταν ο πύργος του Άιφελ,...

Αν οι αποβάθρες στο πάρκο της επίχωσης ήταν ο πύργος του Άιφελ, θα είχαμε δυο πύργους του Άιφελ μέχρι τώρα

Οι αποβάθρες που θα κοσμούν το νεο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο της πόλης μας. Το ημιτελές πάρκο της επίχωσης το οποίο θα έπρεπε σύμφωνα με τα αρχικά χρονοδιαγράματα να είχε τελειώσει πριν από έξι μήνες.

Οι αποβάθρες λοιπόν ξεκίνησαν πριν από σχεδόν δυο χρόνια. Η πρόοδος στις εργασίες κατασκευής τους παρουσιάζεται πολύ μικρή. Είναι πραγματικά ενδεικτικό το πως εκτελούνται τα έργα στην πόλη μας, στην μικρή μας Κύπρο.

Όλα καθυστερούν, τουλάχιστον για ένα, δυο ή και τρία χρόνια. Όπως η καθυστέρηση στην επίχωση των έξι μέχρι στιγμής μηνών, η καθυστέρηση στο Παττίχειο των δυο μέχρι στιγμής χρονών. Η καθυστέρηση στο μέγαρο Πηλαβάκη, άγνωστος ο χρόνος αποπεράτωσης της.

Η καθυστέρηση στο παλιό λιμάνι φτάνει τον ένα χρόνο, η καθυστέρηση στο κάθετο παρακαμπτήριο αγγίζει τα δυο χρόνια, η καθυστέρηση στην πλατεία πανεπιστημίου, έχει ξεκινήσει εδώ κι΄έναν χρόνο, τα δυο χρόνια καθυστερήση τα οποία χρειάστηκαν για την πρυτανία ΤΕΠΑΚ.

Ναι, αν οι αποβάθρες του πάρκου στην επίχωση ήταν ο πύργος του Άιφελ και αν το έργο γινόταν στο Παρίσι και όχι στην Λεμεσό, θα μπορούσε στο διάστημα από την μέρα που οι αποβάθρες ξεκίνησαν να κατασκευάζονται, να είχαμε την ανέγερση δυο πύργων του Άιφελ.

Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια και δεν έχω τίποτα άλλο να σας πω.

ο ΛΕΜΕΣ ιος…