Αρχική Φούρπος Απλά να αποδώσει δικαιοσύνη

Απλά να αποδώσει δικαιοσύνη

Τα μεγαλοκανάλια, οι μεγαλοδημοσιογράφοι και όλοι οι λοιποί, κρατικοί, αξιωματικοί, κυβερνητικοί και αντιπολιτευτικοί, δεν είδαν τίποτα. Και σαν να μην έγινε ποτέ.

Αναφερόμαστε βέβαια στα καπνογόνα που άναψαν και έριξαν στο γήπεδο την περασμένη Κυριακή οι οπαδοί της Ομόνοιας.

Άκρα του τάφου σιωπή, από τους μεγαλοαναλυτές, μεγαοαθλητικούς συντάκτες, τους ίδιους οι οποίοι μια εβδομάδα πριν, έστησαν στον τοίχο τους οπαδούς της ΑΕΛ.

Τα δυο μέτρα και τα δυο σταθμά μας είναι καλά γνώριμα εδώ στην Λεμεσό. Σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας μας και όχι μόνο στον αθλητισμό. Δεν μας πτόησαν όμως και δεν μας πτοούν και δεν θα μας κάνουν ούτε να τυφλωθούμε και να σκάσουμε σε αυτά που βλέπουμε.

Την μια ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, την άλλη η ΑΕΛ, ακόμη κι΄αυτός ο ΑΡΗΣ. Εμείς εδώ θα είμαστε να τα καταγράφουμε και να φωνάζουμε. Να φωνάζουμε για δικαιοσύνη, 50-50 και fair play. Κι΄όχι για νίκες στα χαρτιά.

Αυτό θα πρέπει να κάνει και απόψε η δικαστική επιτροπή της ΚΟΠ. Να αποδώσει δικαιοσύνη και να μην αφήσει να ολοκληρωθεί μια τεράστια αδικία και μια προσπάθεια να κριθεί ένα τέτοιο παιγνίδι στα χαρτιά.  

Υ.Γ. Δεν έχουμε κάτι με τους οπαδούς της Ομόνοιας. Τα Μ.Μ.Ε. και τους μεγαλοδημοσιογράφους της πρωτεύουσας θέλουμε να καυστηριάσουμε και να ξεγυμνώσουμε με τις φωτογραφίες αυτές.

Και φυσικά θέλουμε να τονίσουμε τα δυο μέτρα και τα δυο σταθμά.

Εν κατακλείδι οι οπαδοί της Ομόνοιας θα βρεθούν κάποτε κι΄αυτοί στην ίδια θέση, μ’αυτήν των οπαδών της ΑΕΛ. Και θα θέλουν τότε κάποιους που δεν θα κλείνουν τα μάτια, να ζητήσουν δικαιοσύνη και γι΄αυτούς.

Ο φούρπΟς…