Αρχική ΑΕΛ Απο αύριο Πέμπτη τα εισιτήρια για τους Αελίστες για ΓΣΠ, εισιτήρια μόνο...

Απο αύριο Πέμπτη τα εισιτήρια για τους Αελίστες για ΓΣΠ, εισιτήρια μόνο για κατόχους του «Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ»

Ανακοίνωση με την οποία γίνεται αναφορά στην έναρξη της προπώλησης των εισιτήρίων του αγώνα στο ΓΣΠ εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΛ με την οποία ενημερώνει ότι η προπώληση ξεκινά από αύριο Πέμπτη.

Η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ ανακοινώνει ότι αρχίζει την Πέμπτη 15/10 η προπώληση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 17 Οκτωβρίου και θα ξεκινήσει στις 18:00.

Ωράριο προπώλησης AEL Official Shop:

Πέμπτη (15/10): 09:00-13:00 / 15:00-19:00Παρασκευή (16/10): 09:00-13:00 / 15:00-19:00Σάββατο (17/10): 09:00-13:00

Τιμές Εισιτήριων:

Κανονικό Εισιτήριο: €15Μαθητικό Εισιτήριο: €10Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.

** Δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο ΓΣΠ την ημέρα του αγώνα, έπειτα από απόφαση της Αστυνομίας.

** Για την αγορά εισιτηρίου ισχύει για όλους τους φίλους της ομάδας μας ότι θα πρέπει να επιδείξουν την κάρτα μέλους του προγράμματος “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” ή την απόδειξή πληρωμής που έχουν στην κατοχή τους.

** Υπενθυμίζουμε στον μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ ότι συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές στο πρόγραμμα “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”. Επίσης, γνωστοποιούμε στις χιλιάδες που έχουν ήδη κάνει εγγραφή ότι είναι έτοιμες οι κάρτες τους και μπορούν καθημερινά να τις προμηθεύονται από το AEL OFFICIAL SHOP επιδεικνύοντας την απόδειξη που τους είχε παραχωρηθεί όταν έκαναν την εγγραφή. Ευχαριστούμε όσους έχουν ήδη κάνει την εγγραφή τους. Η τιμή συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι 10 ευρώ ετησίως.

** Η αγορά εισιτηρίων αλλά και για το πρόγραμμα «Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» γίνεται μόνο με μετρητά και δεν δεχόμαστε επιταγές ή VISA.

Γραφείο Τύπου και ΕπικοινωνίαςΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ

 …