Αρχική Φούρπος Απόν αντρέπεται, ο κόσμος εν δικός του

Απόν αντρέπεται, ο κόσμος εν δικός του

Παραφράζοντας την γνωστή Κυπριακή παροιμία, πιστεύουμε ότι αυτό που βάλαμε σαν τίτλο, θα μπορούσαμε να πούμε, απόν αντρέπεται, εν Αποελίστας. Και αναγκαζόμαστε να πούμε, αν είναι δυνατόν.

Αν είναι δυνατόν να έχει ο ΑΠΟΕΛ παράπονο από την διαιτησία του Μάριου Παναγή, ο οποίος παντελώς άδικα και αδικαιολόγητα, υποχρέωσε την ΑΕΛ να αγωνιστεί για 30 λεπτά με δέκα ποδοσφαιριστές.

Και ο ΑΠΟΕΛ έχει λέει παράπονο για τον πειθαρχικό τομέα, στο παιγνίδι με την ΑΕΛ αλλά και γενικότερα και γι΄αυτό αλλά και για τους χρόνους καθυστερήσεων όπως λέει, καταγγέλουν στον Παναγή και δεν τον ξαναθέλουν σε παιγνίδι τους.

Ε, καλά να του κάμετε και καλά να πάθει.

Πραγματικά απόν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του. Ο ΑΠΟΕΛ που πήρε την τελευταία κόκκινη πριν μια δεκαετία, ο ΑΠΟΕΛ του Μοραίς που στα τελευταία 4 παιγνίδια με την ΑΕΛ έκανε 61 φαουλ χωρίς να κιτρινιστεί, έχει παράπονο για τον πειθαρχικό τομέα.

Διαβάστε τι γράφτηκε στην ιστοσελίδα 24sports και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:“Στο τελευταίο ντέρμπι με την ΑΕΛ, τους ενόχλησε, όπως ισχυρίζονται στις τάξεις των γαλαζοκίτρινων, το ότι ο διαιτητής Μάριος Παναγή ακολούθησε το «δύο μέτρα και δύο σταθμά» στον πειθαρχικό τομέα, αλλά και στο ότι στις καθυστερήσεις πρόσθεσε λiγότερο χρόνο, από ό,τι θα έπρεπε.

Επιπρόσθετα νιώθουν, όπως λένε, απροστάτευτοι απέναντι σε τέτοιες αλλοπρόσαλες διαιτησίες και αδυνατούν να εξηγήσουν στους ποδοσφαιριστές εάν υπάρχει ψήγμα δόλου ή σκοπιμότητας πίσω από αυτά τα σφυρίγματα.

Ως ελάχιστη, για την ώρα, αντίδραση θεωρείται σίγουρο ότι η διοίκηση των γαλαζοκίτρινων θα προχωρήσει στη καταγγελία του εν λόγω διαιτητή, ενώ πιθανό είναι να απαιτήσει στην αρμόδια επιτροπή όπως εξαιρεθεί από τις εναπομείνασες υποχρεώσεις της ομάδας”.

ο φούρπΟς…