Αρχική Φούρπος Από τις κερκίδες του “Αμμόχωστος” κοιτάζοντας δεξιά κι΄αριστερά βλέπεις προβολείς, θα βλέπεις...

Από τις κερκίδες του “Αμμόχωστος” κοιτάζοντας δεξιά κι΄αριστερά βλέπεις προβολείς, θα βλέπεις σύντομα κι΄άλλους! Στην Λεμεσό;

Όπως είναι γνωστό σε μια μικρή ακτίνα σε απόσταση μόλις μερικών χιλιομέτρων κάποιος μπορεί να συναντήσει τρία ποδοσφαιρικά γήπεδα όπου διεξάγονται αγώνες Α΄κατηγορίας.

Η αναφορά μου γίνεται για την πόλη της Λάρνακας. Είναι ενδεικτικό ότι αν κάποιος καθήσει στο πέταλο της κερκίδας του σταδίου “Αμμόχωστος” τότε από εκεί θα δει προβολείς παντού.

Κοιτάζοντας στα δεξιά του θα δει κοντά τους προβολείς του γηπέδου “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Κοιτάζοντας στα αριστέρα του θα δει λίγο πιο μακριά του προβολείς του σταδίου ΓΣΖ.

Θα μπορούσε ακόμη να διακρίνει στο βάθος μπροστά του και τους μικρότερους προβολείς του κοινοτικού σταδίου στην Αραδίππου για το οποίο γίνονται διεργασίες έτσι που κι΄αυτό να αναβαθμιστεί.

Ε, σε λίγο καιρό από σήμερα, αν κάποιος κοιτάξει στα αριστερά του πίσω και δίπλα ακριβώς από τους προβολείς του σταδίου ΓΣΖ θα βλέπει κι΄άλλους και νέους προβολείς ενός ακόμη γηπέδου.

Ο διαγωνισμός, η προσφορά προωθείται ήδη από τον ΚΟΑ ο οποίος στις 19 Φεβρουαρίου προκήρυξε τον σχετικό διαγωνισμό για τους προβολείς στο νεο γήπεδο της ΑΕΚ.

Κι΄ερωτώ τον ΚΟΑ κι΄εν γένει το Κυπριακό κράτος. Αν κάποιος καθήσει στις κερκίδες του Τσιρείου κι΄ας κοιτάξει αριστερά κι΄ας κοιτάξει δεξιά. Τότε τι θα δει; Τίποτα σχετικό με ποδόσφαιρο.

Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα….διαβάστε!

image

ο φούρπΟς…