Αρχική Τελευταία Νέα Αυτές είναι οι φθηνότερες υπεραγορές στη Λεμεσό (και ανά το παγκύπριο)

Αυτές είναι οι φθηνότερες υπεραγορές στη Λεμεσό (και ανά το παγκύπριο)

Τις φθηνότερες υπεραγορές ανά το παγκύπριο παρουσιάζει το Παρατηρητήριο Τιμών Καταναλωτή. Ημερομηνία δημοσίευσης είναι η 2η Οκτωβρίου.

Τα Παρατηρητήρια Τιμών ετοιμάζονται από την Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή (ΥΠΚ), αποκλειστικά για σκοπούς γενικής πληροφόρησης των καταναλωτών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν συμβουλές. Η ΥΠΚ συλλέγει τιμές δειγματοληπτικά από ορισμένα σημεία πώλησης ανά επαρχία. Τονίζεται ότι τα κοινά προϊόντα του Παρατηρητηρίου Τιμών διαφέρουν τόσο μεταξύ των επαρχιών όσο και με τα κοινά προϊόντα των Παρατηρητηρίων προηγούμενων ημερομηνιών.

Ως εκ τούτου, η οποιαδήποτε σύγκριση του συνολικού κόστους των κοινών προϊόντων ενός Παρατηρητηρίου Τιμών με προηγούμενα ή και μεταξύ των επαρχιών, πρέπει να αποφεύγεται. Για ορισμένα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο Παρατηρητήριο υφίστανται ποιοτικές διαφορές οι οποίες δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη στα αποτελέσματα του Παρατηρητηρίου.

Παρά τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια που καταβάλλουμε ώστε οι τιμές του Παρατηρητηρίου να είναι απόλυτα ορθές, δεδομένου του μεγάλου όγκου δεδομένων που λαμβάνονται, πιθανόν να παρουσιαστούν μεμονωμένα λάθη ή/και παραλήψεις κατά τη συλλογή ή/και καταγραφή των τιμών. Τονίζεται ότι τα Παρατηρητήρια Τιμών ετοιμάζονται από την Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή, αποκλειστικά για σκοπούς γενικής πληροφόρησης των καταναλωτών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν συμβουλές.

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή δεν αποδέχεται καμία ευθύνη όσον αφορά την ακρίβεια, πληρότητα, εγκυρότητα, χρονική καταλληλότητα ή χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται στα Παρατηρητήρια. Το υλικό αυτό παρέχεται «ως έχει», χωρίς καμία εγγύηση ή υπόσχεση οιασδήποτε φύσης, ρητής ή σιωπηρής.

Εδώ αναλυτικά ο πίνακας (Πατήστε Πάνω). 

Sigmalive