Αρχική Φούρπος Αυτή η φωτογραφία θυμίζει ΑΠΟΕΛ, την σημερινή ΑΕΚ και λίγο τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ...

Αυτή η φωτογραφία θυμίζει ΑΠΟΕΛ, την σημερινή ΑΕΚ και λίγο τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ τον καιρό του Φρέντυ

Τα όλα όσα έγιναν στο ξενοδοχείο ΑΜΑΘΟΥΣ την περασμένη Παρασκευή σχετικά με το θέμα διοίκησης της ΑΕΛ, την παραίτηση Σοφοκλέους που κατέληξε στην πιο πάνω φωτογραφία με την ας πούμε δημιουργία οικουμενικής επιτροπής όπως την ονόμασαν, όλα αυτά μου θυμίζουν διαχρονικά τον ΑΠΟΕΛ, την σημερινή ΑΕΚ και τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ επι εποχής Φρέντυ.

Δηλαδή αυτό που θέλω να πω είναι ότι για πρώτη φορά βλέπουμε τόσους πρώην παράγοντες, τρείς πρώην προέδρους κι΄έναν πρώην αντιπρόεδρο της ΑΕΛ να κάθονται πλάι πλάι σε ένα τραπέζι, να φωτογραφίζονται μαζί και να δηλώνουν ότι όλοι μαζί θα δουλέψουν για το καλό και μόνο του σωματείου, της ομάδας που αγαπούν. Αυτό κάνουν διαχρονικά στον ΑΠΟΕΛ.

Και είναι βασικό συστατικό της επιτυχίας. Κι΄ας έχουν χίλια δυο προβλήματα στις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Κι΄ας έχουν επαγγελματικές και ίσως και οικονομικές διαφορές. Αυτοί βάζουν πάνω απ΄όλα το καλό του ΑΠΟΕΛ. Το ίδιο κάνουν τα δυο τελευταία χρόνια στην ΑΕΚ με τα αποτελέσματα που είδαμε. Θα καταφέρουν να το κάνουν επιτέλους και στην ΑΕΛ;

Τους το εύχομε κι΄όπως λέμε, ο χρόνος θα δείξει …..!  

ο φούρπΟς…