Αρχική ΑΕΛ Μηδέν από μηδέν, μηδέν, ούτε η “οικουμενική” έφερε την νίκη, χωρίς νίκη...

Μηδέν από μηδέν, μηδέν, ούτε η “οικουμενική” έφερε την νίκη, χωρίς νίκη κι΄ο Χάβος που το μόνο που θυμίζει είναι Χριστάκη

Ένα και πλέον μήνα βρίσκεται στην ΑΕΛ ο Μάκης Χάβος κι΄αν κάποιος έβλεπε σήμερα τον αγώνα της ΑΕΛ με τον Εθνικό Άνχας στο Δασάκι κι΄ο οποίος έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα, τότε θα νόμιζε ότι προπονητής είναι ακόμη ο Χριστάκης Χριστοφόρου.

Δυστυχώς για την Λεμεσιανή ομάδα η παρουσία του Ελλαδίτη τεχνικού δεν έφερε κάτι διαφορετικό, ούτε καν στην συγκρότηση της ενδεκάδας αλλά ούτε και στο θέαμα, με το θέαμα του σημερινού παιγνιδιού να είναι αντάξιο και του τελικού αποτελέσματος.

Μοναδική και σπουδαία ευκαιρία στον αγώνα για την ΑΕΛ στις καθυστερήσεις όταν ο Σταύρου από πλάγια βρέθηκε φάτσα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έκανε έξυπνα το πλασέ με το αριστέρο αλλά λίγο πριν την γραμμή ο Κυριάκου την έδιωξε σε κόρνερ.

Χάβος στον κόσμο του, “Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”:«Κλείσαμε καλά τους χώρους, δεν κινδυνέψαμε από τον αντίπαλο σε καμία φάση. Δεν μπορέσαμε να προηγηθούμε στην πολύ καλή ευκαιρία που βρήκαμε στο α’ ημίχρονο. Στο τέλος πάλι μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη με την ευκαιρία του Σταύρου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το πάθος που έδειξαν. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και να του πω πως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων: 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Μπογκατίνοφ, Ατάντα, Κυριάκου, Έβερτον, Ιάκομπ, Παγιές (87′ Ηλία), Πράγκερ, Γκρικαλασβίλι, Πιντσέλι,  Αραμπάλ (82′ Πουτζιουρής), Xατζηβασίλης (62′ Ομπρεγκόν)

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Σιέλης, Αϊρόσα, Σαμπού,  Αντράντε, Ελευθερίου, Σουάρες, Σαρντινέρο, Οχένε, Κουντατέρ (77′ Σταύρου), Σέμα (57′ Νιάγκ)

 …